2777
2789
😂😂😂نمیدونم دله دیگه  یهو هوس موز میکنه 😐😐😐😂😂😂

الان حکم اون شوهر عمه ای رو داری ک میره تو مراسم خاستگاری و فقط موز میخوره😐😂😂😂😂😂

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     
یبار اومدن سر به سرش بزارم با چالش پیامک بازی  نوشتم : اصلا انتظار نداشتم باهام این کارو بکنی ...

منم یبار براش نوشتم یچیز میخوام بگو باشه.... قرار بود بعدش بنویسم یه بوس بده دلم وا شه🤣🤦😐 

...اما به جمله ی دوم نرسید گند زد...، شروع کرد نصیحت کردنم که: ببین من برات گربه نمیخرم بالا بری پایین بیای گربه بی گربه لوس بازی هم اثر نداره😐 

اخه قبل تر هاش ازش گربه خواسته بودم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یبار براش نوشتم یچیز میخوام بگو باشه.... قرار بود بعدش بنویسم یه بوس بده دلم وا شه🤣🤦😐  ...

من نمیدونم چرا انقدر بی جنبه و بی احساسن سری هم فاز نصیحت و بزرگی میگیرن 😑😑😏نامزد منم انقدر به خرگوش و سگم گیر داد که خرگوشم هفته پیش به طرز عجیبی مردو حس میکردم کار اونه خیلی ناراحت شدم🥺☹🙁🙁

چندسالتونه؟!

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

بهم زنگ زد و با هیجان که بیابریم بیرون دور بزنیم و خوش بگذرونیم و ....گفت اماده شو نیم ساعت دیگه میام باهم بریم منم اماده شدم و خوشحال 🤣با ماشین امد دنبالم رفتم سوارشم دیدم کل خانوادش رو هم روهم نشستن 😑 قیافه من دیدنی بود نگفته بود کلللل خانواده رو داره میاره دوتایی بریم بیرون !!!! 😣😣و بارها و بارها این طوری کرد و منم دعوام شد و باهاش بیرون نرفتم ! تا اینکه یکم درست شد

خییلی کم درست شد بعد عروسی هم این طور بود زنگ می زد گزارش می دادکجا داریم می ریم اونها روهم دعوت می کرد 😑😑😑😑😑😑😑مثلا یه هفته است برنامه ریختیم دوتایی بریم 😑😑😑

من نمیدونم چرا انقدر بی جنبه و بی احساسن سرع هم فاز نصیحت و بزرگی میگیرن 😑😑😏نامزد منم انقدر به خر ...

من بیستو یک اون بیستو نه.

آره همینطوریه، بعد تازه سادیسم هم داره از اینیستا عکسای کیوت گربه هارو نشونم میده من از ذوقم جیییغ میزنم با بدجنسی نگام میکنه میگه نوچ نمیخرم😂 منم با اعتماد بنفس نگاش کردم گفتم اصن کی گربه خواست، بخری هم خونه راه نمیدم  

😢😢😢😢با یه مجرد این جور رفتار نمیکنن  من موز موخوااااااممممممم 📢📢📢📢📢

بیا جونم خودم برات میخرم🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌

بیا اینم آبنبات اشکاتو پاک کن غصه نخور!!🍭🍭🍭

بیا جونم خودم برات میخرم🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌 بیا اینم ...

اووووه منم دلم خاس😢😢

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     
😢😢😢😢با یه مجرد این جور رفتار نمیکنن  من موز موخوااااااممممممم 📢📢📢📢📢

چیه دلت خااااست😢منم دلم خاست نازنینم نازنیم تو دلت ی دریاست😂😂😂😂ببخشیدا شوخی میکنم🙂

من بیستو یک اون بیستو نه. آره همینطوریه، بعد تازه سادیسم هم داره از اینیستا عکسای کیوت گربه هارو نش ...

هردوتون یسال از ما بزرگترین😁 من 20 اون 28

میفهمم منم یدونشو دارم میدونم چه مدلی ان!!! داشتم به دوستم میگفتم وااای تو 20سالگی مامان شدم اونم ذوق کرد و داشت تبریک میگفت  گفتم مامان واقعی و اونجوری نه !!! مامان علی کوچولو ( نامزدم ) شدم😁😐😂

اووووه منم دلم خاس😢😢

منم دلم خواست!!!

بیا این موز🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌

اینم آبنبات🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭

نوش جونت!!!