2777
2789
عنوان

قطره آهن،سیدرال گوچه آیا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14244 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهن های لیپوزومال یا میکروانکپسوله دندونو سیاه نمیکنن، یبوست هم نمیارن، باعث دلدردم نمیشن

سیدرال گوچه، لیپوزوفر، فری نون لیپوزومال هستن،الان این برندها رو یادمه

یه نکته ای هست که این خصوصیات نسبی هستن و مطلق نیستن،یعنی نسبت به آهنای معمولی سنجیده میشن... اگر بچه ای جنس دندون مناسبی نداشته باشه یا مادر دندونارو بعد قطره خوب تمیز نکنه، تو بلند مدت ممکنه همین قطره ها هم رنگ دندون رو تغییر بدن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اتقاقا دایما هم یبوستِ

قبلا چه قطره ای استفاده کردید؟؟

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
شایدبرا قطره اهن باشه یکجا بهش نده چندبار بهش بده بعدشم آب بده بهش دیگه یبوستش خوب میشه

شیرخشک میخوره فقط مساله اینه که آب نمیخوره😑 جمع میکنه تو دهنش قورت نمیده بعد  زل میزنه تو چشمام میخنده هنرو میریزه بیرون😑

شیرخشک میخوره فقط مساله اینه که آب نمیخوره😑 جمع میکنه تو دهنش قورت نمیده بعد  زل میزنه تو چشما ...

باقطره چکان بریز ته حلقش یا وقتی بهش میدی فوت کن تو صورتش قورتش میده

چه پیچیده  و درهم گره خورده درونم...
ممنونم عزیزم پس شاید دکتر بیراه هم نمیگه

حتما بعد هر قطره ای دهن کوچولوتونو تمیز کنید

من از شش ماهگیش دادم اصلا دندونش سیاه نشد اتفاقا واسه اینکه سیاه نشه اینقدر هزینه میکنم و سیدرال میدم بهش الان شونزذه ماهشه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند