2777
2789

پسر 2 سال و 10 ماهه من که کاملا سالمه و هیچ ژن و ارث بیماری خاصی نداره حرف نمی زنه! گاهی کلمات رو بعد من تکرار می کنه ، ولی ازشون برای ساخت جمله و ترکیب ها استفاده نمی کنه! 

باقی نوه های خانواده هم دیر صحبت کردن ولی صحبت کردن! به نظرتون دیر شده؟ یا باید باز هم صبر کنم؟ بقیه مثلا 3 سال و یکی دو ماهه بودن که صحبت کردن

شما آیا در خودتون یا آشنایانتون مورد مشابهی داشتید؟ 

اینم بگم که توی جویدن غذا هم بسیار تنبله و کلا ترجیحش سوپ میکس شده و راحته به طوری که اگر غذای سفره (همونی که خودمون می خوریم) رو بزاریم دهنش چون نیاز به جویدن داره بالا میاره!! البته این قسمتش یه مقداریش تقصیر منه که بهش سوپ میکس دادم چون بعضیا می گن بهتره کاملا میکس نشه. نمی دونم واقعا چی میشه!

ضمن گفتن نظرتون لطفا برامون دعا کنید.

راستی من تهرانم.

شاید باورت نشه ولی من هیچی از بارداری وزایمان ونوزادی وتادوسه سالگی دخترم یادم نیست الان هشت سالشه😕

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید باورت نشه ولی من هیچی از بارداری وزایمان ونوزادی وتادوسه سالگی دخترم یادم نیست الان هشت سالشه😕

عاشقتم. فقط این یعنی خیلی سرت شلوغه یا خیلی خوش گذشته؟ خدا حفظتون کنه برای همدیگه. 

حرف زدنش خب زیاد مشکل خاصی نیس و هنوز دیر نشده 

اون بستگی ب خود بچه داره نمیتونی مقایسه کنی 

ولی اینکه میگی هنوز میکس میخوره اره واقعا مشکله چون ماشاالله سنش برای اینجور غذا خوردن زیاده 

خدای نکرده مشکل بلع پیدا نکنه 

سعی کن از امروز دیگه میکس نکنی 

من پسرم22ماهشه درحال حاضر فقط ماما وبابا را درست میگه اونم خیلی کم شاید تو روز یکبار بامعنی هم نمیگه یعنی بخواد بیاد مستقیم منو صدا کنه ماما نه،😔اسم ابجیمم میگه ولی درست حسابی یادش نداره شبیه اش میگه  بریم هم جدیدا شبیه اش فقط انگار بامعنی میگه  دیگه هیچی کلا آوا زیاد میگه نامفهوم همه

عاشقتم. فقط این یعنی خیلی سرت شلوغه یا خیلی خوش گذشته؟ خدا حفظتون کنه برای همدیگه. 

فدات شم شاید اینجوری که میگی باشه شایدم اینکه سنم خیلی کم بود بی تاثیر نباشه

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
ببر گفتار درمان ببینه اگه مشکلی نداشته باشه میگه بهت

خب اون که بله ولی میخام تجربی بدونم داستان چیه؟ یعنی تو زندگی واقعی مردم این اقلیم داره چه اتفاقی می افته؟ تجربه های موفق و خدایی نکرده ناموفق رو بشنوم . می دونی میخام از علمی نگاه کردن بهش یه چند لحظه ای فارغ بشم و عین عوام بگم خیلیا اینجوری بودن اونجوری شدن

حرف زدنش خب زیاد مشکل خاصی نیس و هنوز دیر نشده  اون بستگی ب خود بچه داره نمیتونی مقایسه کنی&nb ...

متشکرم بابت مشارکتت تو بحث! بله دارم تلاشمو می کنم یه یه هفته ای هست دارم باهاش کلنجار میرم و به ضرب و زور ماست بهش پلو با یه چیزی میدم . حالا گوشته مرغه هرچی ولی خوب اونم با پشت قاشق له لورده ش می کنم

خب اون که بله ولی میخام تجربی بدونم داستان چیه؟ یعنی تو زندگی واقعی مردم این اقلیم داره چه اتفاقی می ...

عوامانه بخوایی نگاه کنی ما پسر بچه داشتیم تو فامیل ۳ سال و نیمش بود ۳ یا ۴ کلمه به زور میگفت. بعدا که بزرگتر شد دیدمش کامل حرف میزدو عقب مانده اینام نبود! راستش وقتی قبلش دیده بودم میگم حتما این مشکل داره! 

یه خانم مستقل و قوی 
خب اون که بله ولی میخام تجربی بدونم داستان چیه؟ یعنی تو زندگی واقعی مردم این اقلیم داره چه اتفاقی می ...

آهان خب بستگی به ژن خانوادگی هم داره انگار مثلا من خانواده شوهرم همه بچه هاشون دیر راه افتادن پسر منم نزدیک یک سال ونیمش شد راه افتاد تازه حالا که میدونی اونا دیر حرف زدن نگران نباش باهاش تمرین غذاهاشو کم کم تغییر بده ازش سوال بپرس کلمات وقتی میخواهی بگی سعی کن رو فعلشون تاکید کن الان بزرگتر بیشتر درک میکنه جواب میده پسر من کوچیکتر تمرین روش فایده ایی نداره چون توجه نمیکنه بیشتر به فکر شیطنت وفضولیه

پسر عمه م خیلی دیر حرف اومد

انقدر دیر که بردنش دکتر

حتی یک کلمه هم نمیگفت

دکتر گفت مشکلی نداره

(خودمم بچه بودم یادم نیست چند سالگی حرف اومد ولی میگفتن در حد دد هم حتی نمیگفت که بردنش دکتر)

من پسرم22ماهشه درحال حاضر فقط ماما وبابا را درست میگه اونم خیلی کم شاید تو روز یکبار بامعنی هم نمیگه ...

چقددددددر جالب دقیقا هم سن پسر منه یعنی متولد مرداد 97؟ پسر من به من و باباش و پدربزرگ مادر بزرگاش میگه بابایی!! خوراکی بدی دستش میگه شککر ( بر وزن تشکر بخونش) همین . ولی تا دلت بخادددددد چرند پرند میگه یعنی همون آوا سازی  کلا انگار چینی ژاپنی داره حرف می زنه

متشکرم بابت مشارکتت تو بحث! بله دارم تلاشمو می کنم یه یه هفته ای هست دارم باهاش کلنجار میرم و به ضرب ...

زنده باشی گلم 

منم پسرم ۲سال و ۹ماهشه 

نگرانی تو درک میکنم طبیعیه 

نوش جونش باشه 

عصاره قلم خیلی مقویه میتونی کته هاشو یکم نرمتر برداری یعنی از میکس یکم سفتتر و از خود کته یکم نرمتر 

ک قورت دادنش براش راحتتر باشه ب مرور غذا شو سفتتر کن ک جویدنم بلد باشه 

قاعدتا تا الان همه دندوناش کامل شده و جویدنو بلده فقط تنبلی میکنه