2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیان لطفا خیلی ضروریه

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 43 پست
نه چه مشکلی من پنج تا بچه دارم شسمی هم حامله ام برا پنجمی نه ازمای رفتم نه سنو فقط ازمایش هفت ماهگی ...

هفت ماهگی ازمایشش کجا بود! 😅 بعد از سونوی انومالی دیگه چک اپ روتینه! بچه هفت ماهه همه اندامهاش کامل شده اصلا!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیازی نیست چون همه امکانات رفاهی فراهمه هرچه مه لازم داشته باشن ومعقول باشه الان پسر سه ساله من ...

مگه همه چی پول و امکانات رفاهیه؟! پول و‌امکانات بخش ضروری ماجراست فقط. نداشتنش فاجعه است، داشتنش باعث نمیشه همه جی اوکی باشه. ببخشید ولی از نظر من اون بچه بعدها واقعا خجالت میکشه که تو خانواده با این تعداد جمعیت بوده. چه تو ایران و چه تو خارج ایران دیگه از یه تعداد بچه بیشتر مال خانواده های خاص با سطح فرهنگی پایینه عموما. بعدش هم بچه محبت و وقت میخواد! با پول میشه پرستار رفت اما مادر برای بچه یه جیز دیگست 

سلام میتونید تایپک یکی مونده به اخرمو بخونید 🥺🥺🙏🏻 علائممو نوشتم شاید باردار باشم ببینم شما میدون ...

سلام گلی 

ببخشیدواقعانتونستن راهنمایی کنم چون خودم توبارداری اصلاعلائمی نداشتم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤