2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیان لطفا خیلی ضروریه

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 43 پست
مال من مشکلی نداشتم خداروشکر فقط کم خونی شدید

سلام میتونید تایپک یکی مونده به اخرمو بخونید 🥺🥺🙏🏻 علائممو نوشتم شاید باردار باشم ببینم شما میدونید این علایمارو 🥺🙏🏻

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۸هفتگی فقط سونو هست دکتر برا من فقط سونو نوشته 

سلام میتونید تایپک یکی مونده به اخرمو بخونید 🥺🥺🙏🏻 علائممو نوشتم شاید باردار باشم ببینم شما میدونید این علایمارو 🥺🙏🏻

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
آزمایشی که بعضی بیماری‌های جنین رونشون میده؟ منم ۱۸هفته نرفتم واسه دور بعد رفتم هر وبار باهم گرفتن& ...

جاري من كه انومالي و غربالگري دوم اصلا نرفت امابعدش رفت يه سونو گرافي ازش تعهد گرفتن كه هرچي بشه پاي ...

اها خدا روشکر 

انشالله واسه منم خدا بخیر کنه

چون میگذرد غمی نیست 🙂

آزمایش ۴گانه از کسایی میگیرن که آزمایش  آن تی مشکل داشته باشه اول ۱۷هفتگی انجام بدن یا دیر مراجعه کردن ......کلا شما آزمایش آن تی انجام دادین ؟؟؟؟؟

خدایا زندگیم را به خودت گره بزن ؛گره کوررررر!.
خب فکر نکنم دیگه لازم باشه تا آزمایش ۶یا۷ماهگی مال من مشکل داشت که گفت حتما تکرار کن و سونو ۱۸هفتگی ...

واسه منم سونو ۱۸ هفتگی داد با ازمایش سونو انجام دادم مشکلی نداشت ولی ازمایش یادم رفت

چون میگذرد غمی نیست 🙂