2777
2789

من الان ۱۳ هفته ام،ج ازمایش غربالگری اولم چند روز دیگه حاضر میشد ولی امروز زنگ زدن فوری بیا بگیر بردم نشون دکترم دادم گف احتمال سندرم داون هس باید امینوسنتز کنم.خیلی نکرانم و داغون.کسی تجربه ای داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا منو تو 19 هفته یهو گفتن آمینو بده 

چون بچم ریز بود خیلی درحالیکه جفت مشکل خونرسانی داشتو باید بهم آمپول رقیق کننده میدادن 

بعدشم دکتر گفت البته اگه مشکل دارم باش دیگ از وقت سقط گذشته مگه یکی دلش به حالتون بسوزه..... 

من اون دکتر به اصطلاح معروف نفرین میکنم همیشه 

وقتی جوابو دادم دستش گفتا عههههه!!! بچت سالمه که...... 

فقط باعث شدن یکماهه یه چشن ما اشک باش یه چشم ما خون..... 

حلقمو فروختم تا پول آزمایش لعنتی بدم.... 

دکتره من فقط پول میخواس پول آزمایش..... 

البته خوشمون دووم نداشت دارویی بهم نداده بودن و بچه همچنان ریز بود و َر اخرجفتم کنده شد و بچه 32 هفته دنیا آمد...... 

و یکماه بعد پرکشید....... 

غربالگریهاش اوکی بودن....  تو استان ما فقط یه نفر جدید اومده بود و انجام می‌داد و بششششدت پوووولکی بود

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 

عدد nt چند بود توسونو غربالگری 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
اخی چقدر سخت ،هزینش چقدر شد

عزیزم من سال 96 نزدیک دوتومن 

بعد از جواب آزمایش هم گفت صد در صد برم اکوقلب 

که اونهم سالمه سالم بود 

فقط بعد آزمایش تا چند روزی استراحت کن زبونم لال کیسه آبت پاره نشه 

و مایعات بیشتر استفاده کن که آب بچه کم نشه 

انشاالله هیچی نیست عزیزدلم 

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 
عزیزم من سال 96 نزدیک دوتومن  بعد از جواب آزمایش هم گفت صد در صد برم اکوقلب  که اونهم سا ...

انشاالله ،حالا گفته فردا برم با چند تا دکتر مشورت کنم ببینم اونا میگن کدومو انجام بدم