2777
2789
عزیزم هر وامی و هر نوع سود سپرده چون سود دارند و سود بهشون تعلق میگیره ربا وحرامن. و ربا اثرات مخرب ...

عزیزم شما باید بیشتر تحقیق کنید، نظرات مراجع تقلید متفاوته و نمی‌توان حکم کلی داد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما باید بیشتر تحقیق کنید، نظرات مراجع تقلید متفاوته و نمی‌توان حکم کلی داد. 

عزیزم من کاملا تحقیق کردم .مراجع گفتن باید بانکداری اسلامی باشه،تا ربا نباشه.ولی تو ایران بنام بانکداری اسلامی هر کاری میکنن.حتی خود رعیس یکی از بانک ها هم اینو گفتن که بانکای ایران درگیر ربان.من خودم از مرکز پاسخگویی دینی پرسیدم.مثلا گفت حتی اگه شما پولتون رو فقط واسه اینکه سود بگیرین بذارین بانک ،ربا محسوب میشه.واینکه تمام مراجع گفتن باید وقتی پولتون رو بانک میزارین ب صورت مضاربه و...باشه و کلی شرایط داره تا ربا نباشه.و اینکه بانکدار باید با پول شما کار انجام بده.و حتی اگه ذره ای این وسط..چه برای وام ،چه پول گذاشتن تو بانک..سود باشه ربا محسوب میشه.برای وام هم چون مثلا ۱۰۰میلیون گرفتیم،۱۵۰میلیون پس میدیم و سود این وسط وجود داره پس رباست.برای سود سپرده هم چون مثلا ۵میلیون تو بانک میذاریم و بعد ماهانه سود دریافت میکنیم ربا است و حرام‌.و ی دلیلش اینه که بانک با پول ما کار نمیکنه.بزنین کلیپ رافعی پور درمورد بانک ها .البته اگه معاملات ب صورت اسلامی انجام بشه،ربا نیست.ولی مسعله اینه که به صورت اسلامی انجام نمیشه.تحقیق کردم که میگم.حتی تو تلوزیون هم صداش چند سال پیش دراومد که بانکها درگیر ربان،ولی چون ب ضرر بعضیا بود اجازه ندادن برنامه هایی‌مثل سمت خدا به این موضوع ادامه بدن.

وربا گناه کبیره است و اثار بدی هم تو این دنیا هم اون دنیا داره.و باید ازش توبه کرد.تو گوگل بزنین درموردش