2777
2789
عنوان

شما چند سالگی چی رو فهمیدین

2217 بازدید | 127 پست

من 19سالگیم فسنجون رو از نزدیک دیدم قبلا اسمشو  شنیده بودم تو بازی اسم فامیل ازش استفاده میکردم 

همبرگر رو 17سالگی دیدم  و قسمت وحشتناکش اینجا بود که من نمیدونستم سرخش میکنن  تو راه خونه خام خام خوردم و عق زدم چون پاش پول داده بودم دلم نمیومد  بندازمش دور 

خوردن ماهی رو اولین بار تو 19سالگیم تجربه کردم و بدم اومد ازش 

تا 19سالگی فرق بین پرتقال و  نارنگی رو نمیدونستم 

و همچنین البالو گیلاس رو از نزدیک ندیده بودم 

ممکنه الان خیلیاتون باورتون نشه و   بهم انگ دروغگویی بزنین 

باید بگم من از 19سالگی ببعد  از ی  روستای  فوق محروم 

اومدم ساکن سعادت اباد  شدم* بواسطه ازدواج*😅و حسابی ابرو ریزی راه انداختم از خنگیم 

من ی دهه شصتی هستم زمان مان اینترنت نبود تمام اطلاعاتمون در حد دوستای خنگتر از خودم و تلوزیون و کتابای درسی بود 

دفعه اولی که الویه دیدم فکر کردم باید داغش کنم تا بخوریم تا اون موقع حتی اسمشم نشنیده بودم  😵😵😵😵

خوراکی  مورد علاقه منو دوستام  زمستونا خیارشور بود بهارا قوره که میرفتیم از باغای مردم میکندیم 

تنها میوای که تابسونا میخوردیم خیار و هندونه و انگور بود 

زمستونا خانوادمون اگه خیلی میترکوندن یبار انار میخریدن با  چند ماه یبار سیب ....

ممکنه الان خیلیاتون باورتون نشه و   بهم انگ دروغگویی بزنین 

باید بگم من از 19سالگی ببعد  از ی  روستای  فوق محروم 

اومدم ساکن سعادت اباد  شدم* بواسطه ازدواج*😅و حسابی ابرو ریزی راه انداختم از خنگیم 

من ی دهه شصتی هستم زمان ما  اینترنت نبود تمام اطلاعاتمون در حد دوستای خنگتر از خودم و تلوزیون و کتابای درسی بود

شمام اگه خاطرات خنده دار دارین تعریف کنید 

من بازم میگم از شاهکارام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه اول که فسنجون خوردم گفتم خدایا این چیه. اگه قرمه سبزیه چرا شیرینه 

اگه قیمه اس چرا لپه نداره 

اگه مرغه پس چرا این مزه رو نیده 😵😵😵🤣🤣🤣🤣بعدش وسطای غذا شوهرم گفت اگه فسنجون دوس نداری برم یچی دیگه برات بیارم 

اونجا بود فهمیدم بعله این  حضرت فسنجون تشریف داره 

من الان ۱۸ سالنه و تاحالا با کسی کافه نرفتم (جز یکبار تو بچگیم)

و خیلی از چیزایی ک ملت اونجا میخورنو براشون رواله نمیدونم چی هست 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

😐وایییییی نههههههه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|