2777
2789
عنوان

شما چند سالگی چی رو فهمیدین

2208 بازدید | 127 پست

من 19سالگیم فسنجون رو از نزدیک دیدم قبلا اسمشو  شنیده بودم تو بازی اسم فامیل ازش استفاده میکردم 

همبرگر رو 17سالگی دیدم  و قسمت وحشتناکش اینجا بود که من نمیدونستم سرخش میکنن  تو راه خونه خام خام خوردم و عق زدم چون پاش پول داده بودم دلم نمیومد  بندازمش دور 

خوردن ماهی رو اولین بار تو 19سالگیم تجربه کردم و بدم اومد ازش 

تا 19سالگی فرق بین پرتقال و  نارنگی رو نمیدونستم 

و همچنین البالو گیلاس رو از نزدیک ندیده بودم 

ممکنه الان خیلیاتون باورتون نشه و   بهم انگ دروغگویی بزنین 

باید بگم من از 19سالگی ببعد  از ی  روستای  فوق محروم 

اومدم ساکن سعادت اباد  شدم* بواسطه ازدواج*😅و حسابی ابرو ریزی راه انداختم از خنگیم 

من ی دهه شصتی هستم زمان مان اینترنت نبود تمام اطلاعاتمون در حد دوستای خنگتر از خودم و تلوزیون و کتابای درسی بود 

دفعه اولی که الویه دیدم فکر کردم باید داغش کنم تا بخوریم تا اون موقع حتی اسمشم نشنیده بودم  😵😵😵😵

خوراکی  مورد علاقه منو دوستام  زمستونا خیارشور بود بهارا قوره که میرفتیم از باغای مردم میکندیم 

تنها میوای که تابسونا میخوردیم خیار و هندونه و انگور بود 

زمستونا خانوادمون اگه خیلی میترکوندن یبار انار میخریدن با  چند ماه یبار سیب ....

ممکنه الان خیلیاتون باورتون نشه و   بهم انگ دروغگویی بزنین 

باید بگم من از 19سالگی ببعد  از ی  روستای  فوق محروم 

اومدم ساکن سعادت اباد  شدم* بواسطه ازدواج*😅و حسابی ابرو ریزی راه انداختم از خنگیم 

من ی دهه شصتی هستم زمان ما  اینترنت نبود تمام اطلاعاتمون در حد دوستای خنگتر از خودم و تلوزیون و کتابای درسی بود

شمام اگه خاطرات خنده دار دارین تعریف کنید 

من بازم میگم از شاهکارام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفعه اول که فسنجون خوردم گفتم خدایا این چیه. اگه قرمه سبزیه چرا شیرینه 

اگه قیمه اس چرا لپه نداره 

اگه مرغه پس چرا این مزه رو نیده 😵😵😵🤣🤣🤣🤣بعدش وسطای غذا شوهرم گفت اگه فسنجون دوس نداری برم یچی دیگه برات بیارم 

اونجا بود فهمیدم بعله این  حضرت فسنجون تشریف داره 

من الان ۱۸ سالنه و تاحالا با کسی کافه نرفتم (جز یکبار تو بچگیم)

و خیلی از چیزایی ک ملت اونجا میخورنو براشون رواله نمیدونم چی هست 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

😐وایییییی نههههههه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|