2777
2789

دوستم بهمن زایید بد نبود من طوس زاییدم خوب بود

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم بهمن زایید بد نبود من طوس زاییدم خوب بود

بهمن ماه تو اتیه

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

من تو بیمارستان آتیه سزارین کردم راضی بودم رسیدگیشونم خوب بود ولی بچمو بردن NICU. آتیه بخش زایمانش خوبه ولی بخش کودکانش اصلا خوب نیست. فک کن من بچم زردی گرفت بعدش رفتم اونجا بعد خودمم سزارین کرده بودم هنوز بخیه هام خوب نشده بود درد داشتم بچه اولمم بود اصلا بلد نبودم بچه را بشورم بغل کنم درست. بعد بچه رو بستری کردن نمیذاشتن یه همراه پیشم باشه کمکم کنه خودشونم خیلی کم کمک میکردن. 

هزینه سزارینم فک کنم ۷.۵ میلیون شد. البته هزینه های جانبی داشت مثل هزینه پمپ درد. مشاوره. پک لباس نوزاد و مادر برای بیمارستان. به خاطر کرونا نمیذارن بیشتر از یه همراه باهات باشه. خیلی پولکی ان. نگهباناشپول میگیرن راه میدن

من تو بیمارستان آتیه سزارین کردم راضی بودم رسیدگیشونم خوب بود ولی بچمو بردن NICU. آتیه بخش زایمانش خ ...

سلام گلم بسلامتی...منم تازه رفتم تو ۸ماهگی دکترت کی بود تو اتیه؟؟تزریق بی حسی درد داشت؟؟؟و اینکه هزینه فیلمبرداری چبدره خودت داشتی یا نه؟؟

سلام گلم بسلامتی...منم تازه رفتم تو ۸ماهگی دکترت کی بود تو اتیه؟؟تزریق بی حسی درد داشت؟؟؟و این ...

سلام دکنر میر اسماعیلی بود. تزریقش یکم درد داشت ولی بعد که بی حس شدم درد نداشتم فقط فشار رو حس میکردم. خودشون فیلمرداری میکردن اونموقع ۷۰۰ میگرفت من نگرفتم البته

سلام دکنر میر اسماعیلی بود. تزریقش یکم درد داشت ولی بعد که بی حس شدم درد نداشتم فقط فشار رو حس میکرد ...

بعد تزریق کمر دردی چیزی نگرفتی؟؟چندروز بعد زایمان درد اینا داشتی میتونستی کاراتو بکنی؟؟چندروز بعد عملت بهتر شدی؟؟

بعد تزریق کمر دردی چیزی نگرفتی؟؟چندروز بعد زایمان درد اینا داشتی میتونستی کاراتو بکنی؟؟چندروز بعد عم ...

نه کمردرد نگرفتم اصلا.درد رو تا یه هفته ده روز داشتم با شیاف کنترل میکردم حتما هم پمپ درد بگیر بعدش خوبه.