2777
2789
عنوان

جاری‌هام چرا باهام اینجورین؟

466 بازدید | 42 پست

من تقریبا یکساله ک وارد خانوادشون شدم.محصلم و درکنارش سخت مشغول زبان.مایه شهر دیگه زندگیم میکنیم و اونا یه شهر دیگه.۴تا جاری هستیم.من هر همه کوچیکترم و موقعیت خانوادگیمم عالیه.

دوتابچه داره و تقریبا ۱۲ساله ازدواج کرده.همه میگفتن اگه یه عروس خوب داشتیم همین بوده خیلی بی ریاست.

بلاخره منم مامان شدم❤️خدایا بینهایت سپاسگزارم 🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بخاطر اینکه ایشون روزانه چندبار استوری میزاره و هربار پنج شیش تا عکس چرت و پرت.گلدون و غذا و حیاط و دریا و اینا.و من چون بخاطر درسام انلاین بودم این فک کرده من انلاینم و عمدا سین نمیکنم استوریاشو..یبارم انقد باخودش کلنجاررفته بود که شمارمو پاک کرده بود کلا بعددوباره سیوکرد

جاری آخرین چیزیه که ممکنه شب موقع خواب بهش فکر کنم ،بعد از شمردن‌گوسفند ها اگه خوابم نبرد 

خیلی بده که ازشون دورم و راجبم اشتباه فک میکنن و نمیتونم کاری کنم..

فقط بخاطر اینکه ایشون روزانه چندبار استوری میزاره و هربار پنج شیش تا عکس چرت و پرت.گلدون و غذا و حیا ...

چ عقده ای

خب شاید تو باهاش حال نکنی 

نخای استوری های مزخرفش ببینی

اگ بهت گفت 

بگو اینستا چرخیدن الکی عمرا م حروم میکنه

باید 4تا مطلب درست ودرمون باشه که سطح آموزش و فرهنگ بالا ببره

نه درودیوار

اینا ک تو خونه خودمون هست

من واسه وقتم ارزش قائلم 

یا وقتی میرن جایی شوهر من نیس میگه زنش تهدیدش کرده ک نیاد..حالا بخدا اون اصلا به حرف من انقدرهم‌گوش نمیده هااا.اجازه نمیگیره ک بره پیش خانوادش قاعدتا

ولی چندروزه شوهرم میگه خبر دشمنی تو با این خانم توخانواده عین بمب ترکیده و همه به من بدبین شدن

چ شوهرخاله زنکی

بگو من جدی نگرفتم توم جونده آروم باش

مثلا مردیا

وگرنه دنبال چادربسته به کمرت بودم