2777
2789
عنوان

جاری‌هام چرا باهام اینجورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 42 پست
محلش نذار  چندسال دیگه به ذهنیت الانت میخندی.... جاری یه غریبیست...  من با جاریهام هیچ م ...

جدی؟یعنی حرفاش روو اعتماد اونا تاثیر نداره؟

بلاخره منم مامان شدم❤️خدایا بینهایت سپاسگزارم 🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووووووه بی خیال واتساپ بهش بگو خیلی از زمونه عقبی  الان کسی واتساپ چک نمیکنه چ برسه به وضعی ...

خیلی بیکاره عزیزم..بخدا اگه شمارشو داشته باشی میفهمی چی میگم..من هرروز میدونم ک کجاس و چی میهوره از بس عکس میزاره

جدی؟یعنی حرفاش روو اعتماد اونا تاثیر نداره؟

نه بیشتر به عنوان دروغگو شناخته میشه

زمان بده ببین چن سال بعد کی آدم حسابش میکنه

فقط خیلی محترمانه باهمه برخورد کن

اونجوری بیشتر میسوزه

حرف زیادم زد ی نگاه به شوهرت بنداز و بعدم به طرف نگاه کن تا بفهمه حرف مفت نزنه

یهدجایی خودندم بی تفاوتی بزرگترین انتقام ،،مقابله به مثل فقط روان آدم رو بهم میریزه

من ب شوهم گفتم میدونی تومسایقه گاوبازی جایزه رو به کی میدن؟گفته نه

گفتم به اونایی ک به گاو حاخالی میدن نه اونایی ک باهاش سرشاخ میشن

منم به گاوای زندگیم جاخالی میدم بقیش باتو.توبهتر میدونی چحوری برخورد کنی باهاشون

تایید کرد گفت چشم.برن به درک تو برام مهمی

خونه باباش نداشته  الان توکاخ ارزوهاشه 😂😂😂😂😂😂😂

شاید باورت نشه ولی وقتی میان خونه بابام انقددد دعوامیکنن باهم ک برادرشوهرم شرمنده میشه میره بیرون..خیلی بد اخلاقه همه هم میگن

ولی چون گاهی میاد خونه پدرشوهرمو تمیزمیکنه یا چیزی میپزه و میره میگن خیلی عروس خوبیه..

من امسال ۱۸سالم میشه..اون یکی جاریم ۳۵سالشه دوقلو داره امسال ب دنیااومدن و دوتاشونم پسرن.من ک توخونه راه میرم هی بهم میگه میبینی من باد کردم توبارداری؟چون من دوتا زاییدم دوتا پسررر.هرررکسی نمیتونه

جای مادرمه بخدا نمیشه بهش چیزی هم گفت.فقط میگم اره خدا برامون حفظشون کنه😔یجوری میگه انگار من نازام

شاید باورت نشه ولی وقتی میان خونه بابام انقددد دعوامیکنن باهم ک برادرشوهرم شرمنده میشه میره بیرون..خ ...

خب پس کمبود داره

میخاد حقارتاش با گیردادن به تو دربیاره

اتفاقا باهمین اخلاقش بهمه فهمونده آدم حسابی نیست چ بسا افرادی بودن ک فقیر بودن اما عزت نفس بالایی داشتن

سعی کن بی محلی کنی

بشوهرتم یاد بده مهم من وتو هستیم ک خوشیم

تصورات بقیه مهم نیست

خب پس کمبود داره میخاد حقارتاش با گیردادن به تو دربیاره اتفاقا باهمین اخلاقش بهمه فهمونده آدم حساب ...

کاملا درست‌گفتی😍