2777
2789
عنوان

شوخی های زن و شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 47 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ندیدم کاربر جدیده😑😑😑😑😑😑😑

برو بچه سر درسات برووو

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
عه.این چه طرز حرف زدنه؟

چ طرز حرف زدنه؟😑

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
یادیه چی افتادم .

خانمی من پیام دادم تو تاپیک حس ششم جوابمو ندادی😭

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
خانمی من پیام دادم تو تاپیک حس ششم جوابمو ندادی😭

الان میرم ببینم

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

نرسیده میخوای کولاک کنی بی حیا ننه و خواهرات کشتی میگیرن بی خانواده

خدا جون باور کن, ادای حال بدارو درنمیارم واقعا حالم بده😔 دوستان میشه یه حس ششمی کمکم کنه سوال دارم ممنون میشم واقعا 😍
من باهاش ورق و شطرنج و والیبال بازی کردم  کشتی فقط اخر شب بدون تماشاچی😅😅

استارتر مرده ۴ دقیقه است عضو شده 

خدا جون باور کن, ادای حال بدارو درنمیارم واقعا حالم بده😔 دوستان میشه یه حس ششمی کمکم کنه سوال دارم ممنون میشم واقعا 😍