2777
2789
عنوان

رل

| مشاهده متن کامل بحث + 2527 بازدید | 163 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این حرفتون بی ادبیه اگه منظورتون به شخص منه،کیلویی درمیارم،تنی خرج میکنم،ولی واسه طرفم،نه کس دیگه ...

کیلویی دربیاری تنی خرج کنی تاآحر ماه باید با بادهوا زنده بمونی که ازانورم 😏بااین درآمد دخل خرج ناهمسان بدهی قسط بیش باقی نمیمونه 

آپشن نگهداره واس اونی که خرج میکنی 

کیلویی دربیاری تنی خرج کنی تاآحر ماه باید با بادهوا زنده بمونی که ازانورم 😏بااین درآمد دخل خرج ناهم ...

خونم جای خوب تهرانه،ماشینمم زیر پامه،کارم هم باتفریح فرق نداره،درضمن شما دنبال آپشن میگشتی 

درسته؟

بگم لغو کاربری میشم ولش 

عزیزم من سنم خوبه برای روابط پارتنری .قصد خودمم ازدواج نیستش فقط نمیدم به چه بهانه زمان مناسب برای دیت رو اوکی کنم که از خانواده پنهون بمونه

مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره   در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰  هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .