2777
2789
عنوان

بچها بیایید بهم بگید اگه حس ششم دارید یا کلا بگسد که حستون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 240 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زود گفتم که آرامش برات توی راهه تو در کل برای من چی حس میکنی؟

عزیزم میشه بهم بگی حس شوهرمم نسبت بهم چه جوریه؟اخه من مثل یه خوره افتاده به جونم که شوهرم مثلا خانوادشو از من بیشتر دوست داره و به فکرشونه این خیلی اذیتم میکنه همش فکر میکنم اگه یه مشکلی پیش بیاد پشتم نیست اینا توهم ذهنه منه؟

من جدیدا اینقدر قلبم بی قراری میکنه  که دیگه گرفتن فال و پرسیدن حس ششم آرومم نمیکنه 😭😭🚶‍♀️

چون انرژی منفی احاطه ت کرده حتما مدیتیشن و مراقبه انجام بده تخلیه میشی اروم میشی به زودی زود 

چون انرژی منفی احاطه ت کرده حتما مدیتیشن و مراقبه انجام بده تخلیه میشی اروم میشی به زودی زود 

انجام میدم چند ساعت خوبم ولی دو باره شروع میشه حس بدم 

این زمین هر طور بگرده ،مقصد قلب من قطعا تویی ❤
توهمه دوست داره با این رفتارا اذیتش نکن

شرمنده توروخدا زیاد شد سوالام اینم بپرسم دیگه مزاحمت نشم...منو شوهرم قراره بریم جایی میخوام بدونم خودهرزادشو میاره باخودش یا نه؟اخه نمیتونم مستقیم بگم بهش نیارتش حست چی میگه به نظرت میارتش؟

اره پولدار میشی ولی دلت برای الانت هم تنگ میشه در حال حاظر ادم خوشبختی هستی ادمای اطرافت خوبن

دقیقا همچین آدمیم که دلم برای الانم تنگ بشه

مرسی عزیزم از انرژی مثبتت به دلم نشست امیدوارم همینطور بشه