2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون من فاصله بین لب و بینیم زیاده،بینیمم نوکش پهنه،بنظرتون اگه عمل کنم زشت تر نمیشم؟میترسم فرم بی ...

دکترت خوب باشه درست مشاوره میده بهت تو انتخاب پزشکت دقت کن صورتتو دست هردکتری نسپر

5سال و بشدت راضی ام هم از نظر ظاهر هم سلامتی دچار تنگی نفس گرفتگی سوراخ بینی نشدم متقارن هم هست و اگ ...

خداروشکر گلم بینیتون گوشتی بود یا استخونی؟میشه اسم دکترتونو لطف کنین؟

اخه شنیدم میگن با بالارفتن سن باعث میشه بینی فرمشو دوباره از دست بده و نیاز ب ترمیم پیدا کنه

خداروشکر گلم بینیتون گوشتی بود یا استخونی؟میشه اسم دکترتونو لطف کنین؟ اخه شنیدم میگن با بالارفتن ...

ن من خیلیارو دیدم که سالها  قبل عمل کردن فرمشم تعقیر نکرده با اینکه سنشونم بالاست اونای ک شما میگی احتمالا غضروفشون مشکلی داشته یا پزشکشون خوب جراحی نکرده دکتر من محمدابراهیم یار محمدی خیلی ام دکتر منصفی هست برای ترمیم مدخیلی میدیدم مراجعه میکنن بهشون اون تایمی ک من میرفتم برای چسب بینیم عوض کنه قبلا دکتر دیگه جراحیشون کرده بود مشکل پیدا کرده بودن میومدن دوباره پیش ایشون عمل کنن 

الان اسمشو زدم گوگل دیدمش  بینی خودشم مشکل داشت دکترا چرا بینی های خودشون رو جراحی نمیکنن!!!

اقایون خب خیلی تو قید و بند این چیزا نیستندلیل نمیشه ک هیلی دکترای پوست و‌مو کچلن😂