2777
2789

میخوام دخترم رو واسه ترم یک ثبت نام کنم

کسی تجربه ای داره

از کلاسهای آنلاین زبان میشه نتیجه خوبی گرفت؟؟؟

من خودم کلاس زبان میرم ولی از وقتی کرونا اومده تعطیل شده حالا گفتن می‌خوان آنلاین تدریس کنن موندم بقیش و برم یا نه

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ثبت نامش نکنید من تا race 6  رفتم ولی دیگه کرونا اومد نرفتم و واقعا چون سخت بود نمیشد به صورتی مجازی یاد گرفت ولی دخترتون چون ترم اوله شاید اسون باشه ولی پایه اش ضعیف میشه

تیکر تولدمه   کـــودَکِ دَرونَـــم پـــورشــه مــیــخـــاد   خُــدا هیــچــکیو شَـرمَــنــده‌ی کـــودَکِ دَرونِــش نَکُــنـــ   

چه انلاین چه حضوری به نظرم این سن برای هزینه کردن جداگانه  کلاس زبان زوده چون روش تدریس برای این سن بر پایه یادگیری کلمات بر اساس شکلشون هست و چند تا دیالوگ ساده که با تکرار یاد میگیرن نه بر اساس گرامر و دستور و قواعدش . به نظر من این حالت ماندگاریش خیلی کمه . اگر بزرگتر بشه که قواعد فارسی رو بشناسه بعد وارد کلاس زبان بشه براش ماندگارتره چیزی که یاد میگیره چون با گرامر و نوشتن و این چیزا یادش میگیره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚