2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم متاسفانه🥲😕

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

نه 

دزست نیست 

نمونه اش خود من 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

میگن سیب سرخ دست گرگ میوفته نمیدونم ی همچین چیزی 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بستگی داره چطوری نگاه کنی

بعضیا انتظار دارن به خاطر خوشگلی یه آخ تو زندگی نگن دیگه لایق بهترین ها باشن بلا استثنا

اینجوری نگاه کنی خب قطعا شانس ندارن ولی نگاه کن ببین با همون خوشگلی که دست خودشون نبوده چقدر اعتماد به نفسشون بهتره چقدر خواستگارهای بهتر و بیشتری دارن زود کار پیدا میکنند همیشه زبونشون درازه بین عروسا محبوب دل پدرشوهر مادرشوهرن دیگه شانس به چی میگید شما

به نظرم خوشگلا پر توقع ترن زشتا بساز ترن

دقیقا همینه علت اینکه میگن شانس نداریم هم اینه که مثلا چرا ما فلان مشکل سلامتی رو داریم زشتا سالمن یا چرا ما هر انتخابی بین خواستگارا داشتیم به زندگی تو کاخ منتهی نشد یا چرا فلانی زشته یه لحظه نفس راحت کشید نباید اینطور میشد چون زشته کلا همه چی رو حق و سهم خودشون میدونن برای همین میسوزن