2777
2789
عنوان

قطع رابطه با خانواده مادری

1051 بازدید | 32 پست

سلام دوستان

مادرم از اول با ازدواج من مخالف بود بشدت

ولی من عاشق بودم و میخواستم به عشقم برسم

پافشاری کردم و باهم ازدواج کردیم

خب مامانم هیچوقت به چشم داماد نگاهش نکرده و اصلا دوستش نداشته

ما هم یه شهر دیگه زندگی میکنم

دقت که میکنم میبینم هیچوقت از رفتن ما خوشحال نشدن هرموقع تو تعطیلات رفتیم

سر هر مسأله ای بخاطر اختلافای مادرم و همسرم که همشو به من فقط میگفتن خیلی غصه خوردم

دیروز دیگه مستقیم مامانم باهاش دعوا کرد و چندبار گفت برو گمشو

هیچوقت همچین نفرتی رو تو نگاه و کلام مادرم ندیده بودم

با اینکه همسرم مرد خوبیه

هیچکس ایده آل نیست ولی همسرم واقعا مرد خوبیه و تو تنگناهای زندگی هیچوقت جا نزده

همسرم دیروز میگفت گوشی و همه چیتو میگیرم و راه های ارتباطیتو قطع میکنم ولی صبح بیدارشدم دیدم همه چیز سرجاشه

بنظرتون من چیکارکنم؟ رابطم رو با خانوادم کمرنگ کنم؟ خودمم خیلی ازشون ناراحتم منو خیلی اذیت کردن

هرموقع اونجا بود تکه متلک بار همسرم کردن البته پیش من نه جلوی خودش 😔😔😔

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم برو، از قدیم میگن دوری و دوستی، جایی که دوستتون ندارن نرید تا عزیز شید و محترم

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒

من میگم ارتباطت رو کامل قطع نکن اما مثلا جلو شوهرت از مادرت نگو یا برعکس وقتی هم میری خونه مادرت تنهایی برو و یا خیلی کوتاه برو برگرد تو

امیدوارم همه چیز حل بشه

ولی یه سوالی که خیلی ذهنم رو درگیر کرده و میدونم فضولیه اینه که چرا مامانت با همسرت مشکل داره؟

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      

بلاخره خانواده تن

نمیشه که رابطه تو باهاشون قطع کنی

رابطه همسرتو باهاشون قطع کن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

قطع رابطه کن سالی دوبار مدقع عید و روز مادر بهش زنگ بزن تبریک بگو.

تا دعوتتون نکردن نرین.(اونم سالی یکبار)

تا به خودت احترام نزاری نمیشه توقع داشته باشی دیگرون بزارن.جایی که به همسرت و در واقع خودت،(شما دیگه یک خانواده این) توهین میشه نرین.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
من میگم ارتباطت رو کامل قطع نکن اما مثلا جلو شوهرت از مادرت نگو یا برعکس وقتی هم میری خونه مادرت تنه ...

چون از اول مخالف بود میگفت این چه خانواده ایه

این چیه تو انتخاب کردی

میخاسته یکی همسرم باشه که فقط بگه چشم هرچی شما بگید 

یه سری بگو مگو ها هم این وسط میشد ولی واقعا مادرم تو ذهنش از همسرم هیولا ساخته جوری که خودمم فکر میکردم الان بعد این دعوا برگردیم زندگی رو به کام من زهر میکنه

ولی هیچ کاری نکرد انقدر شرمندشم که حد نداره

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
قطع رابطه کن سالی دوبار مدقع عید و روز مادر بهش زنگ بزن تبریک بگو. تا دعوتتون نکردن نرین.(اونم سالی ...

بچه هام همه امیدشون خونه مادربزرگشون بود 😔

ریشه یابی کن ببین مشکل اصلی مادرت با همسرت چیه....

شاید اون موقع بتونی روی ترمیم روابط کار کنی...

فعلا ب نظر من ک رفت و آمدتو قطع کن و بعدم کم کن ترجیحا بدوم همسرتم برو 

بلاخره خانواده تن نمیشه که رابطه تو باهاشون قطع کنی رابطه همسرتو باهاشون قطع کن

اون که دیگه قطع شد با این برخورد

تازه مامانم میگفت میخام یبار دیگه هم بارش کنم

وقتی هم من وسیله هامو جمع میکردم گفت از وقتی زن این شدی برا من مردی

حالا تو عصبانیت و هرچی هم گفته باشه من دلم خیلی شکست

ریشه یابی کن ببین مشکل اصلی مادرت با همسرت چیه.... شاید اون موقع بتونی روی ترمیم روابط کار کنی... ...

فقط چندباری که همسرم خیلی مشغله ذهنی داشت که خونه ما اصلا حرف نمیزد مامانم میگفت چه داماد خوبی

بقیش یه کلمه حرف بزنه اونا صدجور برداشت میکنن