2777
2789
عنوان

قطع رابطه با خانواده مادری

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 32 پست
اون که دیگه قطع شد با این برخورد تازه مامانم میگفت میخام یبار دیگه هم بارش کنم وقتی هم من وسیله ها ...

عزیزم میدونم ناراحتی اما یکم به خودت زمان بده

به نظر من بهترین شوهر دنیا هم داشته باشی و بدترین خانواده رو هم داشته باشی بازم به هر دو نیاز داری

شوهرتو خونه پدر مادرت نبر اما سعی کن کم و بیش رابطه تو حفظ کنی

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

عزیزم قطع رابطه که نمیشه ،ولی رفت و آمد رو یه مدت کم کن جای خالیتون رو احساس کنن ،بی احترام به همسرت یعنی بی احترامی به تو فرقی نداره ،،مگه یه پدر و مادر جز خوشبختی بچشون چی میخان حالا اگه به حرف مادرت گوش میکردی و خدای نکرده یه مرد بد نصیبت میشد اونوقت هم همینطور رفتار میکرد

استاتر همسرت مقابله به مثل میکنه یعنی جواب میده؟

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم دیگه خونه مادرم نمیرم

با وجود بچه باز مامانت ول کن نیست!اصلا حق نداره بی دلیل به کسی توهین کنه

قرار نیست چون نقش مادرو داره بی عیب باشه،به دخترش احترام نمیذاره پس لایق محبت نیست

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
عزیزم قطع رابطه که نمیشه ،ولی رفت و آمد رو یه مدت کم کن جای خالیتون رو احساس کنن ،بی احترام به همسرت ...

نه عزیزم ولی خب عقاید دینی و سیاسی و همه چیشون فرق داره منم مثل همسرمم بعد پدر مادرم میگن این تو رو اینجوری کرده

هرچی میگم از اول همین بودم قبول نمیکنن حرفمو 

اصلا یه هیولایی ازش تو ذهنشون ساختن انگار چیه بخدا

ما خونه خودمون هیچ مشکل خاصی نداریم در حد بگو مگوهای معمولی زن و شوهری

ولی هرموقع رفتیم شهرستان اینجوری اشکم دراومده

خونه هم که نداشتیم اونجا من و بچه هام خونه مادرم بودیم همسرم خونه مادرش

دلش تنگ میشد برا بچه ها میومد میگفتن چرا میاد اصلا نیاد اصلا ما نبینیمش

خب منم اینا را به همسرم نمیگفتم 

حالا بهم میگه چرا بهم نگفتی مادرت اینقدر از من نفرت داره😔

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
بچه هام همه امیدشون خونه مادربزرگشون بود 😔

برو خودت تنهای شوهرت نبر

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

ببخشید که اینو میگم ولی واقعا مادرت بی سیاسته

حتی اگه ازش متنفره نباید بخاطر شما این رفتارو داشته باشه چون هر آدم عاقلی میدونه ضررش متوجه شماس.

با مادرت تنها صحبت کن و بگو چقد اینکارش ب زندگیت ضربه وارد میکنه. بگو بخاطر من نگو و از خوبی های شوهرت بگو

اگه دیدی فایده نداره سنگین باش و رفت و آمدتو محدود کن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

سیاست داشته باش تنهابرو بیا تایم خیلی کوتاه درحداینکه 

سربهشون زدی حرفای مادرتم بهش نزن شوهرتم نزار روبرو اونابشه یمدت اینجورکن بعدشم شوهرت اولویتت باشه 

مادرت احترامش سرجاش ولی توهیناش و دخالتاش زشته

طرزرفتارشماویترینی ازشخصیت شماست 💯
ببخشید که اینو میگم ولی واقعا مادرت بی سیاسته حتی اگه ازش متنفره نباید بخاطر شما این رفتارو داشته ب ...

اتفاقا حرفای شمارو باید به مادرشوهرمن زد 

همش رقیب سرسخت منه تابتونه آرامش ازمن میگیره

آسایش شوهرمو ازبین میبره ازبس این زن حسوده

ببخشید که اینو میگم ولی واقعا مادرت بی سیاسته حتی اگه ازش متنفره نباید بخاطر شما این رفتارو داشته ب ...

انقدر گفتم

الان 8ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم

قبلنا بخاطر بی پولیش خرج نمیکرد زیاد میگفتن چرا

حالا که اوضاعش خوب شده میگن چرا فلان کار نمیکنه

اصلا ایرادای بنی اسرائیلی

حالا انگار من پرنسسم! 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
سیاست داشته باش تنهابرو بیا تایم خیلی کوتاه درحداینکه  سربهشون زدی حرفای مادرتم بهش نزن شوهرتم ...

ما یه شهر دیگه ایم تو شهر مادرم اینا خونه نداریم که در حد سرزدن باشه مجبور بودم هرموقع تعطیلات میریم یه هفته ای باشم البته همسرم خونه مادرش بود

مثلا سه ماهی یه هفته میرفتیم

خونه اونا هم کوچیکه و بی امکانات من و بچه ها سختمون میشه بریم اونجا برادذشوهر مجردم دارم که حوصله حجاب ندارم

فقط از این ناراحتم بچه هام تنها جایی که برای بازی و خوشحالی داشتن از دست دادن

به نظر من یه کم صبر کن و کامل قطع رابطه نکن یه مدت دور باش هوای همسرت و داشته باش ولی بد مامانتم نگو البته از مامانت دفاع هم نکن جلوش چون فعلا همسرت دلخوره این باعث میشه نسبت به خودتم حس خوبی نداشته باشه یه مدت نرو بعد یه زنگ بزن و با مامانت صحبت کن و حرفای دلتو بگو حس بچه هاتو نسبت به اونا همچنین شرایط خودتو بعد هم اگه خواستی سر بزنی کم بمون و همسرتم فعلا یه مدت نبر اونجا البته فکر کنم با این اوضاع حالاها نیاد ولی زمان بگذره به مرور تلخی اون حرفا کم میشه درکل همسرت و دلخور نکن در عین حال هیچ وقت خانوادتو خراب نکن پیشش هوای هردو شونو باید داشته باشی نه سیخ بسوزه نه کباب

خدایا شکرت 😍😍😍
اتفاقا حرفای شمارو باید به مادرشوهرمن زد  همش رقیب سرسخت منه تابتونه آرامش ازمن میگیره آسایش ...

بشین باهاش قشنگ حرف بزن. البته نحوه گفتن و مکانش خیلی مهمه. از ی مشاور کمک بگیر. جوری حرف بزن که بفهمه رقیبش نیستی. اگه همه کار کردی و باز کار خودشو کرد اینبار نبینش! فک کن ی بچه حسودو لجبازه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
انقدر گفتم الان 8ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم قبلنا بخاطر بی پولیش خرج نمیکرد زیاد میگفتن چرا ح ...

متاسفانه گاهی محبت زیادی کار دست آدم میده

پس بهتره همراه بشی با شوهرت ولی بهش و ب خودت اجازه بی احترامی ب اونا رو ندی. حرمتشونو حفظ کن ولی از دور! همون دوری و دوستی. چون بی احترامی ب شوهرت، بی احترامی ب خودته میگم. نذار کوچیکش کنن چون اونوقت علاوه بر این ک خودتو کوچیک کردی، شوهرتم تحقیر میشه و اینو از چشم شما میبینه و شما رو هم تحقیر میکنه.

هرگز حرف زندگینو ب مادرت نگو. فقطو فقط خوبی شوهرتو بگو تا مادرت باور کنه.

به نظر من یه کم صبر کن و کامل قطع رابطه نکن یه مدت دور باش هوای همسرت و داشته باش ولی بد مامانتم نگو ...

ممنونم

بشین باهاش قشنگ حرف بزن. البته نحوه گفتن و مکانش خیلی مهمه. از ی مشاور کمک بگیر. جوری حرف بزن که بفه ...

هرروشی بوده امتحان کردم ازبچه هم کم عقل تره