2777
2789
عنوان

یهو چجور شد انقد عوض شد همه چی

136 بازدید | 8 پست

ندگیمون خوب بود بی پولی داشتیم همه چی داشتیم ولی شاد بودیم یه روز بابام گفت بریم به عمم سربزنیم شاد وخندون میرفتیم یهو بابام توکوچه سکته مغزی کرد الان ۷۰ روزه سمت راست بدنش نمیاد حرف نمیتونه بزنه ازتون خواهش میکنم هرکس میتونه براش ایت الکرسی بخونه اسم بابام اسدالله براشفاش ازته دل دعاکنین خودتون دخترین میدونین دیدن باباتو اون شرایط یعنی هرکی خوند بگع منم براحاجتش بادل شکستم دعاکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم حالش خوب بشه و مثل قبل شاد باشین 

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
داغونم اصلا ۲ ماه زندگی نمیکنم

سلام عزیزم من و چن تا دوست دگ ام شرایطمون مشابه شماست پدرمادرامون سکته کردن ی گروه داریم اونجا دردودل میکنیم راهکار میدیم، انشالله پدرنازنینت خوب میشه عزیزم ، خدا بزرگه منم روزای خییییییلی سختی گذروندم همین قد بگم برات ک مامان جوونم درست روزی ک رفتم دنبالش بیارم خونم فرداش بریم برا زایمانم سکته کرد دگ حال اون روزام برا دشمنمم پیش نیاد 😔 انشالله خدا بهمون رحم میکنه دوستم

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏