2777
2789

سلام.تو خانه نشستی با گوشی همراه از خودتون یا بچه گلتون یا عزیزاتون یه عکس بگیرین و بفرستین.یه عکس ساده و بعد با کمترین هزینه فقط ۱۰ هزار تومان صاحب عکس اتلیه ای شیک و با بالاترین کیفیت بشین.عکس هارو با بالاترین کیفیت و وضوح ادیت میکنم و واستون میفرستم با همون برمتی که خودشون توی اتلیه عکس میگیرن با همون فرمت عکس رو واستون میفرستم که بالاترین وضوح رو داره تا اگه خواستین بتونین راحت بدین بیرون واستون چاپ کنن یا بزرگ کنن یا بزنن روی شاسی.بدون هیچ مشکلی.یه عکس میفرستین و بعد میتونین شیک ترین لباس هارو تن کنین.یا شیک ترین فضاها رو با سلیقه خودتون انتخاب کنین تا واستون اونجا بزنم عکس رو شیک ترین لباس های مردانه یا زنانه.درکل هر جور تم که دوست داشتین از هر تم کلی مدل و نمونه واستون میفرستم تا انتخاب کنین با سلیقه خودتون.عکس اتلیه ای داشته باشین یا کمترین هزینه فقط ۱۰ هزار.خوشحال میشم هرکی خواست در خدمت هستم شمارم رو میفرستم واتساپ میتونین پیام بدین در خدمت هست.شمارم هستش ۰۹۳۶۰۴۴۱۸۸۰ تعدادی نمونه کارام رو میفرستم ببینین دوستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس اخری با تم جشن الفبا هستش.واسه کسایی که بچه کوچیک دارن و تازه مدرسه رو تمام کرده و میخوان عکس یادگاری از اون سال داشته باشن.مدل های دیگه ای هم داره تم جشن الفبا واسه هر سنی و هر مقطع تحصیلی هم تم مخصوص خاص خودش رو داره.مدل های شیک زیاد داره.جدیوا مد شده