kosar77 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 693 عنوان خانوما بیاین تلگرام هک شده 253 بازدید | 37 پست چه جوری دلیت اکانت بزنم کد میاد به تلگرام ولی من نمیتونم با اون خط تلگرام نصب کنم تایید دو مرحله ای داره راهی نیست کد بیاد به خطم ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ امروز | 14:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hania_moon عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 2266 چجوری فهمیدی؟ 𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨
kosar77 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 693 چجوری فهمیدی؟ با اون خط تلگرام نداشتم ولی اومد که به تلگرام پیوست ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
hania_moon عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 2266 با اون خط تلگرام نداشتم ولی اومد که به تلگرام پیوست یاخداا 𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨
bahar_nm9 عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 3716 با اون خط تلگرام نداشتم ولی اومد که به تلگرام پیوست برو تو تنظیمات نشست هارو ببین معلوم میشه گوشی کیه اگه باشه
خارِدلتون عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 4039 مگه خط دست خودت نیست از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39798 این اتاق واسه منم افتاد۱ماه پیش کاریش نمیشه کرد همه ی مراحل ورودبه تلگرام روبرو آخرسرمیزنه ۷روزتابازنشانی ازاون صفحه خارج نشوو۷روزبعدبازنشانی کن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39798 تلگرام هک شدنی نیست هکش جایزه داره 😂 ازطریق راه های مختلف پیام میدن ورمزرومیگیرن به خواهرم باعنوان معاون پرورشی پیام داده بودن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
kosar77 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 693 این اتاق واسه منم افتاد۱ماه پیش کاریش نمیشه کرد همه ی مراحل ورودبه تلگرام روبرو آخرسرمیزنه ۷روزتاباز ... خب اتفاقی نیفتاد؟ میترسم باهاش کاری بکنن ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
kosar77 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 693 عزیزم معذرت میخوام ولی دیوونه ای؟😳😦چه ربطی داشت عزیزم توی یک برنامه کفشو خودم زدم اصلا نمیدونستم برای ورود به تلگرامه ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
kosar77 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 693 عزیزم توی یک برنامه کفشو خودم زدم اصلا نمیدونستم برای ورود به تلگرامه کدشو ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ