2777
2789
عنوان

جهیزیه🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 51 پست
بنظرم باید یه فکری بکنن ممکنه تا ده سال دیگه هم نداشته باشن چهارسال هم فرصت داشتن این که نمیشه 

اره واقعا بخدا دیگه خسته شدیم 

از طرفی هم انقدر شرایط رفت و آمد و برای منو همسرم سخت گرفتن انگار دوست دختر دوست پسریم و میگن تا برین سر زندگیتون همینطور حق رفت و آمد دارید حتی نمیذارن شام بیرون بریم 

از وقتی که خانواده ها با هم مشکل پیدا کردن این قوانینو گذاشتن 

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙
گاز ولباسشویی و رختخواب که گرفتی شوهرت هم یخچال میخره یه مقدار ظرف و ظروف بگیر  باقالی همینا کا ...

درست میگی ولی همون فرش هم گرونه خوب انشاءالله که جور بشه منم سخت نمیگیرم ضروری هارو میگیرم فقط 

ممنون گلم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو زندگی خودمه  چرا باید بخاطر حرف مردم خانوادتو بذاری تو فشار؟

حرف مردم ن خوب رسمون اینطور بوده و به خاطر حرف مردم که اصلا نیست 

میگم بعدا با شوهرم به مشکل نمیخورم یا حرفی نمیشنوم 

چون این تفکراتو ندارن خوب 

تو فشار تا الانم نذاشتم من و ولی الان هیچ کاری نمیخوان برای من بکنن خوب اونا هم خیلی شرایطو برای منو همسرم سخت گرفتن  از طرفی هم میخوایم بریم سر زندگیمون هیچ کمکی نمیخوان بکنن بخدا منم نابود شدم توی این چندسال از بس خودم ی تنه جوش و غصه ی این چیزا رو خوردم و تلاش کردم و هیچ همراهی نداشتم 

اما الان از دست من دیگه کاری بر نمیاد و کمک خانوادمو میخوام که میدونم اونا هم توی شرایط خوبی نیست 😓

قسطی بخرش فشارش کمتره 

میخوایم قسطی بخریم هنوز جایی سر نزدیم شرایطشو ببینیم ولی خوب پولی هم توی دستشون نیست فعلا که بریم 

شما جایی که مناسب باشه میدونی ؟

خودت کارخونگی انجام بده چیزایی ک لازمه بخر

شوهرم گفته دو سه ماه دیگه بریم چه کاری خوبه که بتونم توی این دوسه ماه خودمم همراهی کنم باهاشون 

چه کاری مثلا ؟

بزن تو گوگل کار غیر حضوری کلی میاد بالا تایپ ترجمه میتونی  لباس و لوازم ارایشی از پیج های معتبر اینستا و ب قیمت مناسب بیاری بفروشی ولی اول ببین چند نفرسفارش میدن ک ب تعداد بیاری رو دستت نمونن

مگه وام ازدواجت ۳۰ تومن نبود ۴ سال پیش یکی از آشناهامون همه چی گرفتن شد ۱۲ تومن  همه خونه موکت ...

۴ سال پیش وام ۱۵ تومن بود ولی تا دوسال فرصت دادن برای وام که من دوسال بعد از عقد وام ۳۰ تومنی گرفتم و فقط برقی هامو گرفتم و توی اوج تورم هم بود 

اول عقدمون این تورم ها نبود  ما هم فکر نمیکردیم اوضاع این بشه که همون موقع بخریم همه چی تا الانم توی عقد موندیم چون همه چی سخت شد برای شروع زندگی 

حرف مردم ن خوب رسمون اینطور بوده و به خاطر حرف مردم که اصلا نیست  میگم بعدا با شوهرم به مشکل ن ...

وظیفه خانواده ها نیست که زندگی شما رو آماده کنن

بعدم مگه هرچی رسمه درسته؟

تو همه دنیا یه دختر و پسر چطوری ازدواج میکنن ؟

فقط تو ایران و کشورهای عقب افتاده این تفکرات هست

من خانوادم داشتند، یدونه دختر هم هستم، رسم هم داشتند از شیر مرغ تا جون آدمیزاد بدن

ولی من تابع رسم و رسوم نیستم

من خودم عقل دارم

خیلی سخت بود که خانوادمو راضی کنم تا به حرفم گوش بدن ولی از خودم راضیم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌