2777
2789
عنوان

جهیزیه🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 51 پست
امد و مشکل خانواده شما حالا حالا حل نشد این که نمیشه وسطا دارن برای اون مشکل چاره پیدا میکنن به مشکل ...

منم همینو میگم خوب ما چقدر صبر کنیم 

کلی مشکلات هست من زندگیم داره خراب میشه چند ساله عقد موندیم و الانم خانواده ها دارن همه چی رو خراب میکنن 

میگم حداقل جهیزیه بگیرید اونم کاراشو بکنه بریم سر زندگیمون این مشکلات عقدمون تموم بشه

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙
چی نداری مثلا؟ من خودم خیلی ساده شروع کردم اتفاقا دو سه روز قبل تو پیجمم نوشتم

من غیر از برقی هام  سرویس قابلمه یک دست خریدم و پتو و روتختی و چند دست پارس اوپال و گاز  ... هیچی دیگه نخریدم 

میگی ضروری های دیگه رو که بشه ی زندگی رو باهاش شروع کرد 

ممنون میشم 

شما با چی شروع کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسایل ضروری رو لطف میکنی لیست بدی بهم هرچی که صروری تره به غیر از برقی ها   از اتاق خواب و آشپ ...

خودم که یه سرویس ارکوپال بایه سرویس میلامین و یه سرویس روحی پلاسکو هم سرویسشو نگرفتم از هر چی یه دونه گرفتم دوسرویس لیوان و پارچ کارد سیخ قاشق چنگال فلاکس  

منم همینو میگم خوب ما چقدر صبر کنیم  کلی مشکلات هست من زندگیم داره خراب میشه چند ساله عقد موند ...

شوهرتم حق داره چهار سال صبر کرده دیگه تو این چهارسال باید یه کارایی میکردن با خانواده ات حرف بزن یعنی زندگی دخترشون مهم نیست دختر یه بار جهیزیه میبره  بزرگتری چیزی ندارین تو فامیل باهاشون حرف بزنه قانعشون کنه 

من غیر از برقی هام  سرویس قابلمه یک دست خریدم و پتو و روتختی و چند دست پارس اوپال و گاز  . ...

یخچال و گاز و ماشین لباسشویی داری؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
ب نظر من جهزیه وظیفه خانواده عروس نیست یه لطفی میکنن و درحد توان شون یه چیزایی میخرن وظیفه شوهرته ب ...

درسته 

الان من فرش باید بخرم که این سنگین تره از همش 

با خرده ریز های آشپزخانه و این چیزا که به نظر خرده ریزه ولی میدونی که اوضاع بازارو و قیمت هارو همونا هم نمیدونم چطوری بگیرم 

گازو ماشین لباسشویی توی این چهارسال این چیزارو خریدم  شوهرمم یخچال میخره

پس برو سر زندگیت

کم کم هرچی لازم بود بخر

سخت نگیر

من حتی یخچال و گازم دست دوم گرفتم 

اصلا دوست نداشتم کسی زندگی آماده تحویل بده ما بریم توش

زندگی باید دو نفری ساخته بشه تا بشه گفت زندگی مشترک و مستقل

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
شوهرتم حق داره چهار سال صبر کرده دیگه تو این چهارسال باید یه کارایی میکردن با خانواده ات حرف بزن یعن ...

نمیدونم به خدا چیکار کنم 

ن بابا خوب میگن نداریم بخریم  واقعا هم شرایط خانوادم الان روبراه نیست درک میکنم ولی چیکار باید بکنم منم خوب 

خانوادم برقی هامو اینارو گرفتن ولی هنوز خیلی مونده ولی سبک تره الان که میگن فعلا نداریم 

پس برو سر زندگیت کم کم هرچی لازم بود بخر سخت نگیر من حتی یخچال و گازم دست دوم گرفتم  اصلا د ...

من که حرفی ندارم ولی خوب شوهرمو خانوادش این تفکرو ندارن  شاید قبول کنن ولی به من سخت نمیگرن بعدا ؟ 

نمیدونم به خدا چیکار کنم  ن بابا خوب میگن نداریم بخریم  واقعا هم شرایط خانوادم الان روبرا ...

بنظرم باید یه فکری بکنن ممکنه تا ده سال دیگه هم نداشته باشن چهارسال هم فرصت داشتن این که نمیشه 

گازو ماشین لباسشویی توی این چهارسال این چیزارو خریدم  شوهرمم یخچال میخره

گاز ولباسشویی و رختخواب که گرفتی شوهرت هم یخچال میخره یه مقدار ظرف و ظروف بگیر  باقالی همینا کافین براشروع زندگی 

من که حرفی ندارم ولی خوب شوهرمو خانوادش این تفکرو ندارن  شاید قبول کنن ولی به من سخت نمیگرن بعد ...

بگو زندگی خودمه 

چرا باید بخاطر حرف مردم خانوادتو بذاری تو فشار؟