2777
2789
عنوان

جهیزیه🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 51 پست
وظیفه خانواده ها نیست که زندگی شما رو آماده کنن بعدم مگه هرچی رسمه درسته؟ تو همه دنیا یه دختر و پس ...

منم دوست داشتم از خودم مثل شما راضی باشم 

ولی وقتی هیچکدوم اجازه ندادن من دانشگاه برم و شغل داشته باشم برای خودم و مستقل بشم حتما فکر این موقع رو هم باید میکردن وگرنه من نباید منت بکشم که جهیزیه بخرید خودم میخریدم 

از همه چی محرومم کردن  و تنها کاری هم که برای تنها دخترشون میتونن بکنن همین جهیزیه اس  نخوام ازشون ؟ همونم تازه میگم تلاش کنید هرچی میتونید سخت نگرفتم ولی اونا هستن که سخت میگیرن 

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوست داشتم از خودم مثل شما راضی باشم  ولی وقتی هیچکدوم اجازه ندادن من دانشگاه برم و شغل دا ...

میدونی ما چطوری شروع کردیم؟ اونقدر خونه خالی بود که .....

فقط وقتی به آرامش میرسی که بفهمی وظیفه خانواده ها نیست....

میدونم پذیرش حرفام سخته و شما بهونه زیاد داری ، خیلی سخته این تفکر رو تغییر بدیم تو جامعه

ولی من از خودم راضیم چون تونستم این تغییر رو ایجاد کنم و این رسوم رو زیر پا بذارم

امیدوارم اون طور که دوست داری برات پیش بیاد ولی اگه خودت احساس ضعف کنی شوهرت و خانوادت هم به عنوان یه دختر ضعیف بهت نگاه میکنن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
میدونی ما چطوری شروع کردیم؟ اونقدر خونه خالی بود که ..... فقط وقتی به آرامش میرسی که بفهمی وظیفه خا ...

ممنون از راهنماییت گلم لطف کردی  انشاءالله که این فرهنگ جا بیافته توی همه جای ایران 

منم اینکه قبول نمیکنم چون جاریمم بدون جهیزیه رفت سرزندگیش با شوهرش هم خیلی خوب بودن ولی دیدم خانواده همسرم چیکارش کردن تا الان و اونم صبوری تا الان تازه یکم اوضاع بهتر شده براش بعد از چند سال و با وجود دو تا بچه ولی به هیچ آرامشی نرسید و نخواهد رسید به خاطر این موضوع از زندگیش راضیه الان ولی همیشه این ی درد مونده براش و حرف هم تا الان زیاد شنیده و میشنوه 

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙
۴ سال پیش وام ۱۵ تومن بود ولی تا دوسال فرصت دادن برای وام که من دوسال بعد از عقد وام ۳۰ تومنی گرفتم ...

آها ان شاءالله که بقیه ش هم جور بشه همه وقتی به ۴ سال قبل نگاه می کنیم می گیم چرا فلان چیز رو زودتر نخریدیم😔