2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخام یه چندتا مولتی یا ویتامین بخرم گفتم ازمایش بدم بعد زیر نظر دکتر تقویتی بگیرم

بچه شیر میدم خیلی بدنم ضعیف شده‌خیلیم لاغر شدم.صورتمم افتضاح.فقط دماغم مونده رو صورت😑

کار خوبی می کنی که میری، من هر سال نمیرم ولی تصمیم دارم منم برم، دفترچه درمانی داری؟

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

منم خواستم آمپول تقویتی بزنم منم پریود بودم از یه دکتر پرسیدم اشکال نداره تووی ایام عادت باشه گفت مشکلی نداره، ولی من شنیده بودم تووی ایام عادت بهتر جذب بدن نمیشه، حالا دست نگه داشتم

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
کار خوبی می کنی که میری، من هر سال نمیرم ولی تصمیم دارم منم برم، دفترچه درمانی داری؟

اره برو حتما.خاهر من میره مدام

الان  ویتامین ب یک میخوره.ویتامین دی.مولتی میخوره.موقع پری تقویتی 

من اوسکل بچه هم شیر میدم هیچیییییی نمیخورم دارو

خاهرم میگه اوسکوووووول باید وقتیم سالمی اینارو بخوری

تو که بچه هم شیر میدی باید حتما دارو تقویتی و...بخوری

بخصوص ویتامین دی باید یا تزریق کنی یا بخوری

منم سرخود نخاستم بخورم.برم ازمایش بعد دکتر

اگه دفترچه باشه تووی بیمارستان رایگانه؟ آیا همه دفترچه رو شامل میشه؟

باید ببینید اون آزمایشگاه یا درمانگاه که میخواید ازمایش بدیدطرف قرارداد بیمه تون هست یانه.میتونید زنگ بزنید بپرسیدازشون