2777
2789
عنوان

خانمهایی که بچه ی شیر خشکی دارن

61 بازدید | 3 پست

پسرم نه ماهشه از اول آلرژی داشته و ببلاک اچ آ میخورد از هفت ماهگی معمولی خورد و دیگه مشکلی نداشت

اشتباه کردم دوبار تو فرنیش پاستوریزه ریختم آلرژی ش برگشته

حالا چند روزه شیر اصلا نمی خوره

دنبال یه شیر خشک خوشمزه میگردم لطفا اگه تجربه دارید راهنماییم کنید

سلام دوست عزیز. پسر من یک ساله است . اول رفلاکس داشت. یه مدت اچ آ می خورد ک نساخت بهش .بعد گفتن حساسیت به لاکتوزه. بعد ال اف خورد . بعد دوباره گفتن توی مریش وب داره یعنی یه پرده توی مریشه .بعد گفتن آندوسکپی کن. منم دور از جون شما مثل احمقا هرچی می گفتن گوش می دادم و فقط حرص می خوردم بعد آندوسکپی گفتن چیزی که ما فک می کردیم نبوده وکاملا سالمه .بعد گفتن خب پس احتمالا مشکل بلع داره و اگه بازم بالا اورد به غذا که افتاد باید گلوشو سوراخ کنیم و از ادنجا یه مدت غذا بدین. منم دیگه اعصابم حسابی ریخت به هم از بیمارستان ک اوردمش هم شیرشو معمولی کردم هم از فرداش غذا بهش دادم . شیرشو آپتامیل دادم ک خیلی دوست داشت و می خوره . غذا هم خوب می خوره . ولی ماست دوباری بهش دادم مدفوعش بلغمی شد. شمام یه چند روز صب کن و دیگه پاستوریزه نده 

دلم گرفته ای دوست.هوای گریه بامن.گر از قفس گریزم. کجا روم؟کجا من؟کجا روم که راهی به گلشنی ندارم.که دیده برگشودم به کنج تنگنا من. نه بسته ام به کس دل. نه بسته دل به من کس.چو تخته پاره برموج رها رها رها من.زمن هر آنکه او دور چو دل به سینه نزدیک.به من هر آنکه نزدیک از او جدا جدا من. نه چشم دل به سویی. نه باده در سبویی . که تر کنم گلویی به یاد آشنا من.ز بودنم چه افزود؟نبودنم چه کآمد؟که گویدم به پاسخ که آمدم چرا من؟ستاره ها نهفتم درآسمان ابری. دلم گرفته ای دوست. هوای گریه با من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوست عزیز. پسر من یک ساله است . اول رفلاکس داشت. یه مدت اچ آ می خورد ک نساخت بهش .بعد گفتن حساس ...

باشه عزیزم ممنون

چقدر برای کوچولوت ناراحت شدم

چقدر طفلی اذیت شده

خدا نگذره ازشون