2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هزینه برات مهم نیست بعد از هفته 37 باز هم برو تا کامل از وضعیت جنین مطلع شی من آخریش 3 ساعت قبل ...

خب اگر دکترم برام سونو ننویسه که الکی نمیرم...خودتم دیدیش ؟ به دنیا اومد همون شکلی بود ؟ عزیزم..

خب اگر دکترم برام سونو ننویسه که الکی نمیرم...خودتم دیدیش ؟ به دنیا اومد همون شکلی بود ؟ عزیزم..

حالا چرا رفتی ۳ساعت قبل زایمانت سونو ؟ حتما سزارین بودی ..درسته..

من ۳۶‌هستم

دوشنبه میرم دکتر

فک کنم بنویسه

استرس وزنش رو دارم

خدا کنه ۲۹۰۰ تا ۳ کیلو باشه

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
من ۳۶‌هستم دوشنبه میرم دکتر فک کنم بنویسه استرس وزنش رو دارم خدا کنه ۲۹۰۰ تا ۳ کیلو باشه

خخخ منم دوست دارم وزنش ۲۷۵۰باشه مثل پسرم بیشتر نمیخوام‌باشه من ۳۷هفته ام ...امروز تعطیله سونو؟

خخخ منم دوست دارم وزنش ۲۷۵۰باشه مثل پسرم بیشتر نمیخوام‌باشه من ۳۷هفته ام ...امروز تعطیله سونو؟

اکثر جاها احتمالن بله

چون تعطیلی رسمیه

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟

من قرار بود زایمان طبیعی داشته باشم، تا هفته 40 هم همه چی عالی بود

برای راحتی خیالم خودم 5روز قبل از زمان زایمان طبیعی رفتم یه سونو بدم خیالم راحت شه که ظاهرا خدا به دلم انداخته بود اینکارو کنم دکتر گفت برای بچه مشکلی پیش اومده همین الان سزارین شو وگرنه... 

منم از اونجا مستقیم رفتم مطب دکتر بستری شدم

بدون وسبله

بدون ساک بچه

بدون همراه 😭

اما خدا رو شکر به خیر گذشت

من قرار بود زایمان طبیعی داشته باشم، تا هفته 40 هم همه چی عالی بود برای راحتی خیالم خودم 5روز قبل ا ...

سونو قبل از آخری که رفتم گفت همه چی خوبه

اما با اینکه در ظاهر همه چی خوب بود نفهمیدم چرا یک هفته بعدش یهو گفتم برم سونو بدم دوباره

ساعت 9 شب بود سونو دادم 11 بستری شدم و 11.45 نی نی رو دیدم 😁😘❤