2777
2789
عنوان

بچه لوس و بی منطق رو چیکار کنم؟

1922 بازدید | 28 پست

سلام دوستان دخترم امسال میره پیش دبستانی ولی روز به روز اخلاق و رفتارش بدتر میشه و تقریبا تو اطرافیانمون همه بهش میگن چقدر لوسی

مدام نق میزنه 

مدام الکی گریه میکنه اصلا پی حرف نمیره 

نمیدونم والله دیگه فقط ارزوی مرگ میکنم

دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن دهنش.

یکی من دارم انقدر دو روزه حرف زده منو باباشو دیوانه کرده اصلا هم حرف گوش نمیده . باباشم یهو بی هوا زدش حالا بیا درستش کن. 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
تنهاست احتنالا

یعنی یه بچه دیگه بیاریم درست میشه درست نشد چی؟

حتی با هم سن و سالاش هم درست بازی نمیکنه همینجور نق نقو گریالو

منم دخترم سن دختر شماست، کتابهای تربیتی خیلی میخونم، بچه ها دوره های رفتاری دارن، یه شش ماه خوبن، یه شش ماه بدقلقن، باید از کنارش با آرامش بگذری تا دوره ش تموم بشه، هرررررچی شما آرامشت بیشتر باشه اون رفتارش بهتر میشه

فرشته ی من،وقتی رفتی وجودم دونیمه شد،نیمی از آن در من و نیمی از آن با تو به آسمان رفت...
یعنی یه بچه دیگه بیاریم درست میشه درست نشد چی؟ حتی با هم سن و سالاش هم درست بازی نمیکنه همینجور نق ...

لزوما با بچه دیگه درست نمیشه خصوصا با اختلاف سنی زیاد

ولی خوب تنهاست

مادر باید بیشتر باهاش وقت بگذاره 

خوب وقتی غیر منطقی رفتار میکنه نباید بهش محل داد نه حتی دعوا کرد بی محلی فقط

اینم امتحان کردم شروع میکنه خودشو زدن 

یه مدت دعواش کردم بدتر شد

یه مذت بهش زیاد محبت کردم باز بدتر شد

پسر منم ۵ سالشه به شدت لحباز و نق نقو شده امروز دیگه انقدر اعصابمو خورد کردن با آبحیش که دلم‌ میخواست برم وسط خیابون بشینم یه ساعت سرم بی صدا باشه

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...