2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا به اینجا رسیدم...

229 بازدید | 17 پست

پدرم خیلی خیلی متعصب و سختگیر بود داداشم یه دوست داشت که همه به اسمش قسم میخوردن و از قضا عاشق من شد

خیلی خیلی از هر لحاظ از ما پایین تر بودن پدرم از خدا خواسته منو داد بهش منم که انگار از قفس ازاد شده باشم نه نگفتم و درسمو با بهترین معدل گذاشتم کنار

عاشقانه پرستشم میکرد 

چون خیلی از ما پایین تر بود اینقد بهش بها دادم اینقد خودمو کوچیک کردم که رفته رفته فک کرد خبرایی

ده سال از اون زندگی رویایی میگزره حالا اون عشق شده نفرت 

اصلا باهم نمیسازه یهو بی علت هفته هفته حرف نمیزنه یه جوری باهم برخورد میکنه انگار منو به بردگی اورده

هیچ وقت بابامو نمیبخشم که اینده مو سیاه کرد

دوزخ از تیرگی بخت درون من و توست                                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت🎈💕

عزیزم چرا درسو گذاشتی کنار بزرگترین اشتباهت همینجا بود

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین کارو کردم 😓😓

دو ساله درس رو گذاشتم کنار

فهمیدم اشتباه بزرگی بود

میخوام ادامه بدم😓

⁦ ⁦❤️⁩میشه یه صلوات مهمونم کنی؟⁦❤️⁩

عزیزم هیچ پشتواته ای نداشتم خودم که بچه بودم نفهمیدم خانواده مم پشتم نبودن حداقل نصیحتم میکردم 

دوزخ از تیرگی بخت درون من و توست                                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت🎈💕

بابات چیکارکنه خب اون بعدا عوض شده فک کرده خبریه خدا جای حق نشسته بیخود کس دیگه ای رو مقصر ندونین اونم وضع مالیش خوب شد هوا برش داشته آدم میشه بیجنبه بزافعلا سرگیجه بگیره میخوره زمین

منم همین کارو کردم 😓😓 دو ساله درس رو گذاشتم کنار فهمیدم اشتباه بزرگی بود میخوام ادامه بدم😓

شوهر من خودش بیسواده غرورش اجازه نداد من به جایی برسم ولی اگه شرایطشو داری تمام تلاشتو بکن

منم همین کارو کردم 😓😓 دو ساله درس رو گذاشتم کنار فهمیدم اشتباه بزرگی بود میخوام ادامه بدم😓

ان شاالله موفق بشی گلم

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
بابات چیکارکنه خب اون بعدا عوض شده فک کرده خبریه خدا جای حق نشسته بیخود کس دیگه ای رو مقصر ندونین او ...

اره بخدا دقیقا هم همین شده دو قرون پول تو حسابش هست فک میکنه کیه

90درصد خانواده های ایرانی مدیون بچه هاشون هستن 

کاش هیچکی زود ازدواج نکنه من تا اخر عمر به خودم به ارزوهام مدیونم 

تو یه تاپیک یادمه گفتی خیلی یخی و شوهرتم گفته  ده ساله حسرت محبت و بوسه ازت دارم

چرا خودتو تغییر نمیدی عزیزم تازندگیت گرم تر بشه؟

همش نشستن و غصه خوردن و گیردادن به گذشته‌و پدرمادر که نشد کار 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

شوهر من خودش بیسواده غرورش اجازه نداد من به جایی برسم ولی اگه شرایطشو داری تمام تلاشتو بکن

اتقافا برعکس

شوهر من فوق لیسانس برق داره 

اما اونقدر عقده ای هست کاری کرد من افسرده بشم همون دیپلم رها کنم درس رو

سر درس خوندنم خیلی اذیتم کرد نمی بخشمش

واسه کنکور میرفتم کتابخونه میخوندم. عقد بودیم

میومد جلوی کتابخونه داد و بیداد راه مینداخت

⁦ ⁦❤️⁩میشه یه صلوات مهمونم کنی؟⁦❤️⁩
تو یه تاپیک یادمه گفتی خیلی یخی و شوهرتم گفته  ده ساله حسرت محبت و بوسه ازت دارم چرا خودتو تغی ...

اخه عزیزدلم وقتی رو نمیده وقتی حتی جواب سلاممو به زور میده فقط با چشم و ابرو حرف میزنه من چه جوری محبت کنم