2777
2789
عنوان

بنظرتون کادو چقد بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 55 پست

دوسال پیش ۱۵۰ داده الان حداقلش باید بالای ۳۰۰ بدی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول ببین جنسیت بچه چیه بعد براش یه بسته ی ۱۲ تیکه لباس بگیر با ۳۰۰ پول 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔

روز زایمان جاری هم باید رفت بیمارستان ایا😂😐؟

نمیدونم هرچقدر در توانتون هست 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

شما هم ۲۰۰ یا ۲۵۰ بده اگه دوست داری ی لباسی هم بزار کنارش

چرا جنسیت رو نگفتن عجبا🤔🤐😶

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

بچه ها با ۱۵۰ دو سال پیش من دو دست لباس برا پسرم خریدم امسال یه دست هم نمیشه خرید منظورم بلوز شلواره

تویی که داری امضامو‌ می خونی میشه یه صلوات بفرستی برا کم شدن شر کرونا از سر بشریت🌷🌷🌷
بچه ها با ۱۵۰ دو سال پیش من دو دست لباس برا پسرم خریدم امسال یه دست هم نمیشه خرید منظورم بلوز شلواره

همون

کامنتارو آدم میبینه شاخ در میاره

اگه نمیخواین کادو بدین خب ندین این حرکتای چیپ چیه!

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اولا جنسيت بچه اونا حالا چي هست كه برات مهم باشه يا پسره يا دختر ديگه تخم دو زرده كه نيست

دوما توهم مثل خودش ١٥٠تومن يا ٢٠٠تومن بزار تو پاكت با يه لباس بهش بده وقتي رفتي ديدنش 

سوما شايد به خاطر كرونا نيومدن خونتون براي جاريت خطرناك بوده كه باردار بوده