2777
2789
عنوان

بنظرتون کادو چقد بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 55 پست
شما هم ۲۰۰ یا ۲۵۰ بده اگه دوست داری ی لباسی هم بزار کنارش چرا جنسیت رو نگفتن عجبا🤔🤐😶

چون فکر میکنن چش میخورن خیلی ناراحت شدم همه دختراشون خبر داشتن با مادرشوهرم بجز من که عروسشونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیمارستان که نباید توقع داشته باشی بیان 

دیدن کسی که زایمان کرده باید یه هفته بعد بری که طرف بتونه حداقل یه ربع بشینه ودرازکش نباشه 

در برابر ۱۵۰تومن پول ۲۵۰_۳۰۰بزار 

اگه لباس هم آوردن برات شماهم یه دست لباس یا یه جعبه شیرینی ،یا اسباب بازی در حد همون لباسی که آوردن بخر 

۱۵۰ تومن دو سال پیش راحت دودست لباس بچگانه میشد ،الان یه دستم نمیشه 

اولا جنسيت بچه اونا حالا چي هست كه برات مهم باشه يا پسره يا دختر ديگه تخم دو زرده كه نيست دوما توهم ...

عزیزم چون تو سایت عضو هست من تاریخا رو جابجا کردم گفتم نفهمه من هستم اون موقع باردار نبود

چون فکر میکنن چش میخورن خیلی ناراحت شدم همه دختراشون خبر داشتن با مادرشوهرم بجز من که عروسشونم

اوه چه چیزا چه حرفا آدم شاخ در میاره😲☹

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
روز زایمان جاری هم باید رفت بیمارستان ایا😂😐؟ نمیدونم هرچقدر در توانتون هست 

منم تعجب کردم 😂

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
بیمارستان که نباید توقع داشته باشی بیان  دیدن کسی که زایمان کرده باید یه هفته بعد بری که طرف ب ...

چرا همه موقع من با گل اومدن بجز اینا

کادو خونه هم که کلا ندادن

پاگشا ۳ ماه بعد

جنسیت و بارداریشم ۵ ماهه بود گفت

خواهر گلم بهت حق میدم ناراحت شی ولی کلا مدل بعصیا اینجوریه که جنسیت رو پنهان میکنن نمیدونم چرا. درسته اون نیومده بیمارستان ولی با رعایت اصول بهداشتی تو برو دیدنش چشم آدم به در می مونه. من اگه بودم میرفتم. 

به نظرم تو بهتره 300 بدی چون ارزش پول دو سال پیش با الان قابل مقایسه نیست

بنظرت جنسیت رو تا روز زایمان مخفی کردن زشت نیس

چرا زشته ...

ولی بعد دوسال هم همون مبلغو ببری بدتره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خب مهمش اینه کی برم؟ و چقد کادو بدم

ببین برا تو چند روز بعد زایمان اومدن شمام همونجوری برو.. برا کادو هم ۱۵۰تومن رو‌ با نرخ تورم محاسبه کنی فکر کنم ۳۰۰هزار اینا بشه حالا یا یه دست لباسم کنارش بزار یا یه جعبه شیرینی