2777
2789
عنوان

بنظرتون کادو چقد بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 55 پست
چرا همه موقع من با گل اومدن بجز اینا کادو خونه هم که کلا ندادن پاگشا ۳ ماه بعد جنسیت و بارداریشم ...

😐والا ما دیدن زائو توبیمارستان نمیریم ،غیر اذیت خانم ونوزادش وسروصدا هیچی نداره 

با رنگ و روی پریده و توبیمارستان ملاقات اجباری نیست والا،یه هفته بعد بروشما 

الانم در حد خودشون وارژش پول دو سال پیش که برات اوردن کادو بده ،یا کلا کادونده خودتو راحت کن دیگه دنبال بهانه نباش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۰۰یا ۲۵۰ بده البته اگه باز یه های کلاس نیاد گیر بده شما چقدر خسیسید کل اموالتونو باید بدید به عنوان کادو 😂😂😂 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
😐والا ما دیدن زائو توبیمارستان نمیریم ،غیر اذیت خانم ونوزادش وسروصدا هیچی نداره  با رنگ و روی ...

عزیزم مشکل من کادو دادن نیست خودشون میدونن اهل کادو دادن هستم

چرا باید برا مبارکی خونه ام خودشو کررر میکرد

یا تو  پا به ماهی بهم بگه جنسیت هنوز معلوم نیس احتمالا دختره درصورتی همسایه ها گفتن پس هست و اسمشم انتخاب کردن

۲۰۰یا ۲۵۰ بده البته اگه باز یه های کلاس نیاد گیر بده شما چقدر خسیسید کل اموالتونو باید بدید به عنوان ...

اتفاقا من اونایی که مثلا ۵۰ دادن برا عروسیم در حد۵۰۰ پس دادم ولی این دلم از قایموشک بازی‌اش خیلی سوخته چون من همه چی رو پیشش میگفتم

بعد ۳ روز اومدن خونه بابام

عزیزم شمام بعد سه روز برو خونه باباش.. بزار درک کنه ادم چه حالی میشه .. خواستی هم دیرتر برو بگو گفتم بچتون چشم نخوره یوقت😒 اینجوریم نگاش کن. ببین تونستی ۲۰۰بده بخدا ۳۰۰از سرشم زیادیه

وا آخرش که بدنیا میاد همه میفهمن اگ بخان چشم بزنن بعد بدنیا اومدن  میشه چشم بخوره

نمیدونم شاید اون حق داشت قایم کنه ولی من از مادر شوهرم پرسیدم گفت خودمونم نمی‌دونیم در صورتی فهمیدم کل خانواده میدونن بجز من