2777
2789

دو روز هستش ک‌ خونه مامانمم

دعوا کردیم دس روم بلند کرد باره اولشم نیس ک

حالاع اول صُبب پاشدم دیدم پی ام داده با دیدن پی امض داغون شدم:)

خدایا ما ک‌ همو دوس داشتیم:)

من فک میکردم امروز میاد منو میبره ولی.. :)

چیکار کنم حالم بدجوری داغونع😔

هستین اسکرین از پی امش بزارم؟:))

!𝑰𝒕’𝒔 𝒂 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒃𝒍𝒆𝒔𝒔𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖 :]❤️✨

نه نیستیم

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

بزار

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭😭آره هستیم

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

چقدر ساده ای ک جوابشو میدی دست پیش گرفته اصلا موتاه نیا اصلا... خواستی برگردی هم باید تعهد محضری بده ک دیگه دست روی تو بلند نکنه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

وقتی منتظری بیاد دنبالت چرا اصلا میری؟ 

ادم نمیره که دل و چشمش تو زندگیش باشه هنوز 

میره که مرگ یه بار شیون یه بار 

تکلیفش با این پیشامد روشن بشه

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

یعنی چی؟

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
وقتی منتظری بیاد دنبالت چرا اصلا میری؟  ادم نمیره که دل و چشمش تو زندگیش باشه هنوز  میره ...

خلی حالم بده 😔

!𝑰𝒕’𝒔 𝒂 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒃𝒍𝒆𝒔𝒔𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖 :]❤️✨