2777
2789
عنوان

نهاررررر چی دارین😋😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 39 پست
چجوری درست میکنی ؟؟داخل شکم مرغو چجوری تمیز میکنی .

ما جنوبیم سبطی و اینا نمیریزیم زرشک و ناردونه و کشمش و پیاز و ادویه جات و گردو و اینچیزا تو شکمش میریزیم بعد که میدوزیم سرخش میکنیم جدا دوباره پیاز سرخ میکنیم با رب گوجه و گوجه ادویه جات و یکمی پودر شنبلیله اب میریزیم توش مرغو هم میذاریم توش میپزه همین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری درست میکنید ؟ 

ماش رو میزارم بپزه .فقط مراقب باشید ماش باید زود به زود سر بزنید که له نشه ...بعد پیاز سرخ میکنم بازردچوبه ماش رو هم اضافه میکنم تفت بخوره .نمک وفلفل هم میزنم ...بعدم وقتی میخام برنج رو دم کنم مخلوط میکنم ...پیاز داغ بیشتر باشه خوشمزه تره بازم بسته به شما داره...من گوشت رو هم قیمه ای میکنم با نمک وزعفرون وپیاز میپزم وسرخ میکنم بهشون اضافه میکنم

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
ما جنوبیم سبطی و اینا نمیریزیم زرشک و ناردونه و کشمش و پیاز و ادویه جات و گردو و اینچیزا تو شکمش میر ...

نوش جان ♥️🙏

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨