2777
2789
عنوان

از اول عاشقی تا خیانتش و الانم بلاک کردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 2564 بازدید | 196 پست

ولی اینو یادت باشه زمین گرده یروزی ا یجا میخوره ک تا اخر عمرش کاری ک باتو کردو یادش نمیره

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم شد عزیزم همه رو گذاشتم به همین راحتی از زندگیش حذفم کرد

تاوانشومیده بخداواگزارش کن خودت هم باچشمات میبینی یاندیدی میشنویی تاوان دادنشوازت استفاده کرده ک ب موفقیتش بریسه ولت کنه

کاش میشد.بعضی ازفامیلارو.بردمحضرو.طلاق داد.االخصوص فامیل فضولو😜
بیخیال اسی عشق من بعد۸ساااال ۱ماه پیش عقدش بود

چی میشه ک اینجوری میشه

اینارو میشنوم دلم میخواد خودمو بکشم بخدا

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️

خیلی درکت میکنم منم‌ تازه از یه رابطه ی ۲نیم ساله بیرون‌اومدم مال منم خیانت کردو‌مال ماهم گاهی جدا میشدیم بعد یه ماه با التماس برمیگشت الان‌میگم‌کااااش من اشتی نمیکردم این تجربه باشه که کسیکه یه بار رفت باز هم میره دیگه نباید قبولش کرد و اینکه دوستیه طولانی مدت هم باعث همین خیانتها میشه

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

خاک بر سرش کنن

الهی خدا یه کاری سرش بیاره اون لحظه تو بیای جلو چشمش به غلط کردن بیفته پسره بیشعور

جواب دل شکستت رو مطمین باشه که باید به خدا بده

زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...
نه گلم هیچوقت نفرینش نکردم فقط مدام خودمو سرزنش میکنم که چرا برای چنین آدمی عمرمو هدر دادم

چقدر تو خوبی عزیزم

تجربه شد برات فدا سرت بهتر که نشد چون این ادم نبود

زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...