2777
2789
عنوان

از اول عاشقی تا خیانتش و الانم بلاک کردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 2564 بازدید | 196 پست
اونا برگشتن شهرشون اما همکلاسیم و مادرش مرتب زنگ میزدن بهم که خونوادتو راضی کن دوباره میایم. حتی ماد ...

انقد بدم میاد از این هایی که تا به یه جایی میرسن خودشون رو گم میکنن ...حالا خوبه با تلاش تو به اون جا رسیده بود احمق بی لیاقت

دانشجوی مشاوره

میدونم تقصیر خودم بود و وقتی بعد از 4ماه برگشت نباید باهاش ادامه میدادم اما اون زمان به این فکر کردم که نکنه ردش کنم و بعدا شرمنده دل خودم بشم و خودمو سرزنش کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن آرامش داشته باشی 

نفرین هم نکن

زمین گرده

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.

یعنی اگه گفت دست زنا خالکوبی هم بکنن که به مردا بیشتر از لیاقتشون بها ندین بازم یه سری میرن یه عطیقه رو از توی مرداب میکشن بیرون بهش پول و موقعیت و محبت میدن بعدشم میگن چرا نمیای منو بگیری حاظرم خودمو هم جوره فدات کنم😑😑😑😑

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

بمیرم واسه دلت

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️
چه بهتر که رفت اینجور آدما هیچوقت متعهد نمیشن، پولتو بگیر احساساتی برخورد نکن 

باورت نمیشه دیگه اصلا نمیخوام شمارشو روی گوشیم ببینم چه برسه باهاش راجع به طلبم صحبت کنم