2777
2789
عنوان

عروسمون خیلی عجیبه

2103 بازدید | 67 پست

نمیدونم چرا هر کار کرد ازش بدم نمیاد خیلی عاقل ماهه دقیقا جای خاهر نداشتم رو واسم پر کرده تو همه کارا کمکمه به داداشم هی میگه زنگ بزنه بهم حالمو بپرسه هر مشکلی پیش میاد سریع به داداشم میگه هوامو داشته باشه همه چیشو میاد اول به من میگه قبل از همه همیشه ازم دفاع کرده حالمو خوب کرده خییییلیییی خوشحالم دو ساله اونده تو زندگیمون دنیامو عوض کرده😍😍😍😍

باید میگفتم خوبیاشو😁

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹

عجببببببب

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله تا آخر همین باشه

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋