2777
2789

میخواستم بدونم باید علاقه به چی باشه مثلا من زیست خیلی دوتا دارم تحلیل کردن کلا دوست دارم ولی اژ بدن خوشم نمیاد ک پزشکی بخوام همچین چیزی

هم درامد روانشناس بالینی بدون مشاغل دولتی و بیمارستان خودش توی کلینیک کار کنه یا مطب بزنه چنده حدودا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با علاقه به زیست اومدم این رشته

برای شروع این رشته به صورت حرفه ای( نه مثل بسیاری از دانشجوها که فقط واسه اینکه یه چیزی خونده باشن میان)

باید هم تاحدی فیزیولوژی و زیست بخونی هم رویکردهای فلسفی

چون روان مثل یک عضو عادی بدن نیست که دیده بشه باید قدرت تحلیل انتزاعی هم داشته باشی

درآمدش از ۱۵ تومن میتونه باشه تا ۱۰۰ تومن با فوق لیسانس

اما قبل خیلی خیلی هزینه باید بکنی

منم با علاقه به زیست اومدم این رشتهبرای شروع این رشته به صورت حرفه ای( نه مثل بسیاری از دانشجوها که ...

چی رو قراره تحلیل کنم تو روانشناسی بالینی عزیزم

یعنی زیست چقدر ب کارم میاد چجوریه اصلا مثلا رفتار رو چجوری بررسی میکنن

میشه یه چند تا کیس مثال بزنین 

نمیدونم چقدر با من هماهنگی این رشته کم میشناسمش تو این سایت‌ها و اینا راستش زیاد نمیگن