2777
2789
عنوان

عشق سابقم بهم پیام داد

1062 بازدید | 43 پست

عشق سابقم بعد حدود دو ماه از جداشدن امشب واتس اپ بهم پیام داد گفت دلم برات تنگ شده.

من اون موقع کلی عاشقش بودم، تنها عشق زندگیم بود، ولی ارزش قائل نشد، چه حرفایی بهم زد، چقدر دلم و شکست تا آخرش جدا شدم. الانم دیگه دوسش ندارم اصلا برام‌ مهم نیست. نمیدونم کلا سین نکنم یا ببینم جوابش و بدم؟

سین نکن

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

پس چرا میگی عشق 😑

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اون الان تو فاز جدایی 

چون بهت عادت کرده بوده 

بهش یکم سخت میگذره

ماه بعد یادم نمیادت

چون این مرحله رد کرده

اگ بری سمتش این دفعه بدتر خوردت میکنه ومثل اشغال پرتت میکنه