مامان دوستم ده روز فوت کرده جوون بود سکته کرد چند روز توبیمارستان بستری بود من قبل مرگش حال مامانشو هرروز ازش میپرسیدم روزی که فوت کرد بهم اس داد مامانم رفت من بهش زنگیدم جواب نداد راهش خیلی ازم دوره بعد پی ام دادم که توروخدا اگه تونستی بگو بهت بزنگمو و کلی دلداریش دادم
به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
اه این دوستا فقط کلی انرژی منفی وارد زندگی ادم میکنن.بهش بگو به تخ... انتظار نداشته باش.کلا از زندگیت بندازش بیرون.
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
عزیزم طبیعیه. فقط اونایی که سرشون اومده میدنن. من خودم بابام فوت کرد بدتر از این دوستت بودم. جواب تلفن و پیام رو نمیدادم. الکی هم از همه انتظار داشتم که در غم من شریک باشند. حتی با صمیمی ترین دوستم سرد برخورد میکردم. اما اونا درکم کردم و یه مدت بعد دوباره دوستی مون از سر گرفته شد. بیشتر از قبل برام ارزش قائلند و هیچوقت اون روزا رو یادم نمبندازن. امیدوارم پیام پستم رو گرفته باشی.
جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .