2777
2789
عنوان

دوستم بهم‌گفت 😒😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 68 پست
منم دخترعمم سالی یه بار منو یادش میاد کلا بعد به خواهرش که گفتم تاریخ عروسیمونو چون گفته بود از یه ...

اره اونی که تو دلشونه رو بروز نمیدن بعد ی دفعه ای همه چیو با یه بهونه ای بهت میگن که ادم میمونه چی بگه و چیکارکنه 

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
اره اونی که تو دلشونه رو بروز نمیدن بعد ی دفعه ای همه چیو با یه بهونه ای بهت میگن که ادم میمونه چی ب ...

من فکرمیکنم این دوستت بهانه اورده شاید بخاطر اینکه جواب تماس هاتو نداده خواسته دست پیش بگیره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکرمیکنم این دوستت بهانه اورده شاید بخاطر اینکه جواب تماس هاتو نداده خواسته دست پیش بگیره 

میگه سرمزار میرم گوشی دستم نیست چرا یه بار زنگ زدی والا دیگه مخم نمیکشه 

میگه سرمزار میرم گوشی دستم نیست چرا یه بار زنگ زدی والا دیگه مخم نمیکشه 

چه رفتار بچگانه ای...چرا یه بار زنگ زدی 😐😐😐 خب تو که جواب ندادی چه فرقی برات میکنه چندبار زنگ زدم

بعدم مگه من بیکارم هی بهت زنگ بزنم اخه

چه رفتار بچگانه ای...چرا یه بار زنگ زدی 😐😐😐 خب تو که جواب ندادی چه فرقی برات میکنه چندبار زنگ زدم ...

همه بهم میگن اون داغ دیدست درکش کن نمی دونن که چقد همین ی حرفش و رفتارش چندروزه اعصابمو بهم ریخته 😔

منم اصلا فکرشو نمیکردم که اینقد توقع ازم داشته باشه واسه همون که ناراحتم 

ببین اون الان داغداره حال روحیش خوب نیست  باید درکش کنی  اینجور مواقع  سخت  آدم توقعش از اطرافیان میره بالا  درک دیگه معنی نداره 

GO With With

[QUOTE=193679145]ببین اون الان داغداره حال روحیش خوب نیست  باید درکش کنی  اینجور مواقع  سخت  آدم ...[/QU

بله عزیزم کاملا حرفتون درسته خیلی الان اروم شدم ممنونم از همتون