2777
2789
عنوان

خانمای آشپزبیایین سوالی داشتم

121 بازدید | 22 پست

چیکارکنم بادمجان کمترروغن جذب کنه نگران سلامتی ام هستم هفته ای دوسه باربایددرس کنم چون آقامون عاشق بادمجونه

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بادمجون سرخ میکنی بعدش روشون آب جوش بریز با آبجوش تمیزشون کن یا بذار تو آب جوش دو سه تا قل که خورد خاموش کن تا روغنش دفع بشه 

بادمجون رو هم با حرارت بالا سرخ کن تا کمتر روغن جذب کنه 

قبلش توی آب در حال جوش بریز دو سه دقیقه بجوشه، بیشتر نه، وگرنه له میشه

از آب که در آوردی بذار آبش گرفته شه بعد سرخ کن 🌺🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

منکه دیوووووووووووووونشم توروخدا یجور هوس کردما داره دلم ضعف میره براش وااااای 

یکساعت قبله سرخ کردن تو آب نمک بخیسون بعد ی آب گیریش کن و سرخش کن سعی کن کمتر روغن بریزی زیرشم کم باشه ک روغن جذب نشه 

هم آروم آروم بپزه هم سرخ بشه تو مایتابه نسوز 

مثلا چیا درست میکنی

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔

قبل سرخ کردن بزار ار جوش بیاد توش نمک و زردچوبه بریز در حد یک یا دو دیقه بزار تو قابلمه بجوشه بعد سرخش کن یک کیلو بادمجون با یه قاشق روغن سرخ میشه

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
کشک بادمجون هم اگر خواستی درست کنی به جای استفاده از بادمجان سرخ کرده از بادمجون کبابی استفاده کن سا ...

بادمجونوچطوری کباب کنم میشه روگاز

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  
بادمجونوچطوری کباب کنم میشه روگاز

رو شعله پخش کن بزارشون

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
قبل سرخ کردن بزار ار جوش بیاد توش نمک و زردچوبه بریز در حد یک یا دو دیقه بزار تو قابلمه بجوشه بعد سر ...

ایول اینو بلد نبودم 

مرسی❤🌹

منکه دیوووووووووووووونشم توروخدا یجور هوس کردما داره دلم ضعف میره براش وااااای  یکساعت قبله سر ...

اخه فداتشم من ولی ازبس واسه سلامتیم میترسم بدم اومده ولی میخورم😂😂😂 گرجه وبادمجان درس میکنم وکنسروبادمجان درس میکنم وکشک بادمجان وقیمه بادمجان وبادمجان پلو