چیکارکنم بادمجان کمترروغن جذب کنه نگران سلامتی ام هستم هفته ای دوسه باربایددرس کنم چون آقامون عاشق بادمجونه
💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫 خواهرجان این مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست
فک کردم فقط برای ازبین رفتن تلخیشه تواب نمک گذاشتن
💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫 خواهرجان این مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبل سرخ کردن بزار ار جوش بیاد توش نمک و زردچوبه بریز در حد یک یا دو دیقه بزار تو قابلمه بجوشه بعد سر ...
ممنون ازراهنماییتون
اخه فداتشم من ولی ازبس واسه سلامتیم میترسم بدم اومده ولی میخورم😂😂😂 گرجه وبادمجان درس میکنم وکنسرو ...
عزیزمی
اخ من ملدم 😑 چ چیزای خوشمزه ای منم دقیقن همه اینارو درست میکنم
اصن بادمجون عشقه عشققققق
اون روشه ابجوشه خوبه دیگه درست کن
فقط هفته ای چندبار درست میکنی زیاد نیس بنظرت؟؟؟؟؟؟بابا تموم نکنید بادمجونارو ک بزارید برا منم بمونه😒
هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
عزیزمی اخ من ملدم 😑 چ چیزای خوشمزه ای منم دقیقن همه اینارو درست میکنم اصن بادمجون عشقه عشقق ...
خخخ نه دیگه همه راشوهرم تمام میکنه یابادمجون میخوره یاقورمه سبزی اصن یه وضیه باهاش همش تکراری بعضی وقتاهم گوش نمیدم به حرفش چیزای دیگه درس میکنم
خخخ نه دیگه همه راشوهرم تمام میکنه یابادمجون میخوره یاقورمه سبزی اصن یه وضیه باهاش همش تکراری بعضی و ...
خیلی خوشمزس 😊خدایا شکرت واقعا❤
نوشه جونتون ایشالله همیشه با دله خوش و لبه خندون سالیان یال کنارهم بادمجون بخورین
میزرا قاسمیم رو همون شعله پخش کن کباب کن و درست کن بو آتیش میگیره دیوونه کنندس
هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
خیلی خوشمزس 😊خدایا شکرت واقعا❤ نوشه جونتون ایشالله همیشه با دله خوش و لبه خندون سالیان یال کنارهم ...
ممنون عزیزمن ان شاءالله هرچی ازخدابخوای بهت بده .میشه طرزتهیه میرزاقاسمی رابگی بی زحمت