خوشگل_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1680 عنوان همسایمون😡😡 443 بازدید | 33 پست همسایمون تو بالکنش پرنده نگه میداره این پرنده هم هی صدا میده 😒اعصاب نذاشته برام یکم انسان باشین دیگه اهصبح ساعت ۶ از صداش بیدار شدم 😑میخوام برم دم خونش نظرتون چیه ؟ برم یا چیکار کنم؟ میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂 درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤ 1400/03/14 | 22:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سونی1375 عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 1325 اشکال نداره خیلی محترمانه بگو جای پرندنتون رو عوض کنید اذیت میشیم
مامان۰مهربون عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 7760 چقدر بدهمسایه ما دود کباب خونه رو پر میکنه خفه میشم انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست
پرونده عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 3272 من بودم نمیرفتمهم پرنده دوس دارمهم ابنکه فکر کن گنجشک و پرندههای آزادننمیشه نفس حیوان رو قطع کنن کهمثلا بری بگی چیکار کنن؟ دهن حیوان رو که نمیشه بست هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
مامان۰فلفل۰نمکی عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 7314 من اگه جات بودم با احترام بهش میگفتم نه با بی احترامی و توهین مگه پرنده چیه که صداش تا خونتون میاد ؟ مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
خوشگل_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1680 من اگه جات بودم با احترام بهش میگفتم نه با بی احترامی و توهین مگه پرنده چیه که صداش تا خونتون ... نمیدونم پرندش چیه پنجره رو باز میکنم هوا بیاد به جا هوا صدا میاد😑 میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂 درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤
خوشگل_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1680 من بودم نمیرفتم هم پرنده دوس دارم هم ابنکه فکر کن گنجشک و پرندههای آزادن نمیشه نفس حیوان رو قطع ... اره راس میگی ولی اخه اذیت میشم صداش رو مخمه میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂 درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤
مامان۰فلفل۰نمکی عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 7314 نمیدونم پرندش چیه پنجره رو باز میکنم هوا بیاد به جا هوا صدا میاد😑 تو هم بزن زیر آواز 🤪🤪🤪🤪 مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
خوشگل_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1680 بله با روی خوش تذکر بده که بدونن حق الناس به گردنشونه اره میخوام برم ولی خجالت میکشم😑 میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂 درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤
خوشگل_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1680 با تیر کمون بزنیدش 🤣🤣پیشنهاد خوبیه میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂 درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤
خوشگل_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1680 تو هم بزن زیر آواز 🤪🤪🤪🤪 🤣🤣🤣مردم از خنده🤣🤣 میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂 درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤