2777
2789
عنوان

همسایمون😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 33 پست
چقدر بد همسایه ما دود کباب خونه رو پر میکنه خفه میشم

نفهم هستن دیگه😑

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره خیلی محترمانه بگو جای پرندنتون رو عوض کنید اذیت میشیم

اره اینم خوبه

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤
میدونید برای چی میگم..واسه اینکه اول اگه محترمانه بهش بگید اون انجام نده بعد هر چی بشه متوجه میشه کا ...

واایی اره راس میگی ولی خب چیکارکنم اخ

اره راس میگی ولی اخه اذیت میشم صداش رو مخمه

میدونم چی میگی

من خودم پرنده زباد دارم

فنچام صبحا اذیت میکردن

رو قفسشون پارچه میکشم و جای تاریک میذارم

یکی دو سالت دیرتر بیدار میشن و صدا میدن

البته من بیرون نمیذارم

تو اتاقن و همسایه اذیت نمیشه

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
خونه تون چه آپارتمان

آپارتمان نیس درست خونه بغلیمونه صداش خیلی میاد اخه صداشم خوب نیس آدم خوشش بیاد

میدونم چی میگی من خودم پرنده زباد دارم فنچام صبحا اذیت میکردن رو قفسشون پارچه میکشم و جای تاریک م ...

اره بهترین کارو میکنی 

منم اگه برم میگم بزاره تو خونه لاقل ولی خجالت میکشم رو ندارم😑

میخوام واحد اجاره کنم تا حالا تجربه نداشتم از تجربیاتتون بگید

ببین همسایه هاش آدم باشن کافیه

البته اینم خیلی سخت میشه فهمید

آها خوب اگه جای بهتر داشته باشه بهش تذکر بده عوضش کنه

اره شاید برم بگم بهشون شایدم نگم و با این صدا بسازم و بسوزم😔

خوب يعني چی چه جوری اگه همسایه خوب نباشه پشیمون میشیم؟! 

والا ما قبلا آپارتمان بودیم همسایه ها اصلا همکاری نمیکردن اومدیم خونه حیاط دار که فقط خودمون باشیم اونم زد و خونه بغلیمون پرنده آورد😑