2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم مریض شده بیاید بگید کار درستی کردم 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 101 پست
خب مادرشوهرم بهش میرسه  چرا اون منو ول میکنه بد نیس همیشه کنارش بودم حالا یک شب خواستم مادرش ب ...

نمیشه قضاوت کرد حتما شما بدی دیدی که داری باهاش این رفتار رو می کنی این همه نفرت بدون دلیل نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حق داری واقعا

خداروشکر درکم کردید 

دوسداشتم درکم کنن حقم دارید ک  درک نکنید بالاخره تو زندگی من نیستید ولی دوس داشتم تو این تاپیک همه درکم کنن ولی همه محکومم کردن چقد انرژی منفی بهم وارد شد 😥😥

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
خب مادرشوهرم بهش میرسه دیگ 

وا پس تو ب چی زنشی اینکه تو روزای سخت تنهاش بزاری؟؟؟عجب ادمی هستی 

فردا اگه شوهرت رفت خونه مامانش زیاد یا با اون مچ بود تو دیگه نیا تایپک بزن شوهرم همش طرف مامانشو میگیره و اینا ـقتی بعد ازدواجم سربار مامانشه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
خداروشکر درکم کردید  دوسداشتم درکم کنن حقم دارید ک  درک نکنید بالاخره تو زندگی من نیستید ...

عزیزمچون قابل درک نیست اگه شوهرتم یکم مارموز بود میگفتم خوب کردی اینجا مادرشوهرت زهر ریخته تو بهرتو ب شوهرت ریختی اخه ناحقه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
خداروشکر درکم کردید  دوسداشتم درکم کنن حقم دارید ک  درک نکنید بالاخره تو زندگی من نیستید ...

ببین کسی تا موقعیت شما رو تجربه نکنه نمی تونه نظر درست بده ،اگر درک نکردن چون نمی دونستن به شما چی گذشته واین رفتار شما نتیجه چیه

با توضیحاتی که دادی خوب کاری کردی یبار هم که شده باید حس بی ارزش بودن رو حس کنن تا به زن و زندگیشون اهمیت بدن منم امروز دلم گرفته از شوهرم وقتی هم ازش دلگیر باشم پشت سر هم بد میاره

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

منم بت حق میدم.... تا حالا خودم هم اینکار رو کردم...ولی بخاطر اینکه شوهرم همش میچسبه به مامانش و هرکار اون بگه میکنه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

منم اخلاقم مثل شماست و میدونم بهترین رفتارو میکنم.چون طرف میفهمه داری مثل خودش رفتار میکنی.البته اگه شعور داشته باشه

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

با این چیزایی که تعریف کردی دمتم گرم خوب کردی👋👍شوهرت معنی ازدواج و زندگی مشترک و نمیفهمه.اگه قرار بود همچنان مادرو پدرت بهت برسن پس شوهر میخواستی چیکار؟فکرکرده زن فقط برا رابطه و خونه داری و بچه داریه؟مریض نمیشه خسته نمیشه؟😐😤

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌