2777
2789

دارممیترکم نمیتونمبا کسی حرف بزنم

لز مسخره شدن وقضاوت شدن وکوچیک شدن توچشم بقیه میترسم 

خیلی تنهام 

همسرم خیلی اذیتم میکنه با حرفاش بارفتارش همش توهین بریدم دیگه ناندارم 

دیگه توانی ندارم برای ادامه این زندگی 

زندگی میچرخه عین یه تاس یه روز حکم میکنی ویه روز التماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوضاعتوخونه خودمونم مثل همینجا بود اونجا یه مدل توهین اینجا یه مدل تنهادلخوشیم تو این دنیا دخترمه 

ولی خب چیکار کنم نمیخوام تو چشای دخترمم کوچیکشم 

کسی مثل من بوده حرفای شوهرم همش با تیکه وفوش همراه تو خونه احترام نمیزاره راه به راه باد معدش خالی میکنه 

مثلن یه چیز بگی خوشش نیاد میگوزه میگه بیا فلان چیز من چیکار کنم 5 سال ازدواج کردم خستم دیگه بریدم

کسی مثل من بوده حرفای شوهرم همش با تیکه وفوش همراه تو خونه احترام نمیزاره راه به راه باد معدش خالی م ...

خیلی بی ادبه.

ازاول اینجوربوده؟

رفتار خودت چطوره؟

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
خیلی بی ادبه. ازاول اینجوربوده؟ رفتار خودت چطوره؟

همه جور باهاش رفتار کردم درست نشد الاندخترم خواب بود  لبای پوشیدم اومدم بیرون رو جدول نشستم 8 ماه باردارم جایی ندارم برم خانوارمم بیرونن رفتن گردش خجالت میکشم مشکلمو به کسی بگم بهش گفتم دیگه تحمل این رفتارات ندارم گفت برو خدافظ 

همه جور باهاش رفتار کردم درست نشد الاندخترم خواب بود  لبای پوشیدم اومدم بیرون رو جدول نشستم 8 م ...

عزیزم،اگه خانوادت پشتت هستن چرا نمیگی،بزارببینه بی کس نیستی،

یاباهاش حرف بزن بگو چرا زندگی برامنو بچت تلخ میکنی مشکلت چیه

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰