2777
2789
عنوان

مرد همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 6981 بازدید | 35 پست

حتما قط رابطه

چقد راحت با این موضوع کنار اومدید و بفکر بعد هستین ک چطو رفتار کنید

حالم بد شد چقدمتعجبو متاثر شدم

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     

هالیت وارد میشود

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطع رابطه میکردم...به شوهرمم سربسته میگفتم مثلا فلان روز رفتم گوشتارو بزارم احساس کردم تو حالا عادی ...

عزیزم شوهر خودمم میخوره.الانم رفتن بالا دارن میخورن😥

اون قسمت : چون شوهرمم برادری نداره.تنهاست.تنها دوست صمیمیش اینه

منو تحت تاثیر قرارداد واقعا   

یه ادم هرزه و عوضی و متجاوز رو برادر نداشته ی همسرت میدونی؟

ببخش ولی من باور نمیکنم

خب یعنی چی میخای بازم باشون بری پشتبوم شام بخوری یا مثلا عادی رفتار کنی؟  مگه میشه شوهرت با ...

به نظرتون چطوری بگم دعوا نشه.چون اون مرده قوی تره و قطعا شوهر من کتک میخوره

از گوشی زنش برداشته.خیلی وقته داره

خودتوبکش کنار.....نذارحتی ببینتت....موردمشابه داشتم...نه دراین حد....پس زدم....رفت سراغ یکی دیگه.....

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
حتما به همسرت بگو  بابد همون جا میگفتی  دوره زمونه ای بدی شده کاش قبل بردت وسایلا به ه ...

اصلا فکرشم نمیکردم همچین ادمی باشه.هیچوقت ازش رفتار زشتی ندیده بودم

بغلت کرده بعد هیچی به شوهرت نگفتی؟ ، میخوای دوستیشون بهم نخوره؟ بنظر خودت این دوسته امروز بغلت کرده فردا کار دیگه میکنه واقعا که لابد میخوای کماکان رفت واومد هم داشته باشی اونم میگه خوب خوشش اومده

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
بغلت کرده بعد هیچی به شوهرت نگفتی؟ ، میخوای دوستیشون بهم نخوره؟ بنظر خودت این دوسته امروز بغلت کرده ...

نه.میخوام قطع رابطه کنم ولی نگم با من اینکارو کرده.میخوام به شوهرم  بگم زنش نبود زن اورده بود خونه.ا ینجوری شک نمیکنه که چرا یهو ازش بدم اومده.به نظرتون خوبه؟ اما شوهرمو  کاری ندارم.بخواد بره پیشش