2777
2789

سلام.دوستان شما کسیو میشناسین که مبتلابه سرطان سینه از این نوعی که گفتم شده باشه؟ اگه میشناسین بگین به چه روشی درمان شده و آیا کامل بهبود پیدا کرده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

idc این ساده شدشه    

نفهمیدم😂ولی مامان منم ۱۱سال پیش سرطان گرفت فک میکنم جهشی بود و تغییر سلول..و لنفی هم درگیر بود با شیمی درمانی و لطف خدا به حمدلله خوب شدن

تاج کبیر💙💙تاج دوستاره⭐⭐تاج باغیرت💙💙

سلام عزیزم 

حال مریضتون چطوره؟

درمان رو شروع کردن؟

واسه مادر منم فک کنم از همین نوع هستش تازه فهمیدیم 

دکتر گفت اول شیمی درمانی بعد عمل

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
سلام عزیزم  حال مریضتون چطوره؟ درمان رو شروع کردن؟ واسه مادر منم فک کنم از همین نوع هستش تاز ...

سلام خیلی ممنون عزیزم بد نیستم شکر خدا. بله اول جراحی کردم و سینه چپمو برداشتم بعد ۸ جلسه شیمی درمانی..بعد پرتو درمانی و در حال حاضر قرص و آمپول 

نفهمیدم😂ولی مامان منم ۱۱سال پیش سرطان گرفت فک میکنم جهشی بود و تغییر سلول..و لنفی هم درگیر بود با ش ...

سلام

گریدمادرتون چندبود

سایزتوده ش چه مقداربود؟

ممنون جواب بدید